- 7 Kasım 2023
- 190
- 275
- 29
-
- Konu Sahibi Ebru Aybike
Sağ olun. Gelin hamamı, kına gecesi ve tek nikah töreni. Düğün yok.Kiralayin gitsin ya, ben dugun bile yapmadim, hic de icimde kalmadi, cocuklugumdan beri hoparlorun yaninda gece yarisina kadar serseme dondugumuz icin hic sevmem zaten dugunleri
Sağ olun. Evet, bir de satın alınca çok yer kaplıyor saklamak.Kiralik al. bazı yerlerde ilk defa dikilen gelinliği kiralıyorsun, sonra geri veriyorsun. Ben öyle yaptım ve çok memnun kaldım. satın alan bütün arkadaşlarımın başına bela oldu, sonra birine hibe ettiler
Allah korusun ama delirip 3 evlilik yaparsam emo modası aklımda bulunsunMariannainsomnia var instagramda. Onun sayfasinda ayni kombin var ama adam tisort yerine gomlek giyip pantolonun uzerine birakmişti. Kizda da gelinlik altina converse var. Emo tarz olarak paylasmiş.
Eskiden coook fazla goruyordum artik kalmadi pek.
Sağ olun. Minimalist yaşamı biz de tercih ediyoruz artık. Eşyalara çalışmak yerine kendimize vakit ayıralım istiyoruz.Kiraladım. Zaten minimalist bi insanım giymediğimden düğün için aldığım topuklu ayakkabılarımı bile elden çıkarmıştım
Sağ olun. Tarlatansız, düz, dekoltesiz bir gelinlik tercih ettiğimden fiyatlar daha makul. İçime böyle siniyor.İçinize sinen bir model olması önemli bence. ikinci el kiralık farketmez :)
Sağ olun. Tarlatanlı gelinlikler giymesi de saklaması da zor. Kocaman gelinlik. Tabii ki, giyenlere saygılıyım, ben tercih etmiyorum.Ben satın almıştım pişmanım 8 senedir bazanın altında kocaman tarlatanıyla kabarık tülleriyle koca bir yer kaplayan bir yüke dönüştü. Bir kere bile ckarıp bakmadım düğünden sonra. Bence maddi boyutunu da geçtim kiralamak sonrasında yer acısından cok daha mantıklı.
Sağ olun. Boyum 1,60. Boy ve bel tadilatı yapılıyor (Gelinliğin orjinalliğini bozmadan çekip topluyorlarmış.).Ben satın almıştım.
Saklıyorum da bazada, görümcem nikahında giymek istedi. Belki ileride kızım da ister.
Şimdiki aklım olsa kiralardım.
Haftasonu bir düğüne gittim mesela, gelinin boyu 145 falan çok kısaydı ve kiralık gelinlik kötü duruyordu. O tadilatlara boy dahil değil çünkü. Emanet duruyor çok.
Boyunuz 160+ üzeri ise kiralayın geçin.
Şimdiki aklım olsa kiralardım. Aldım ve kaldırdım yüzüne bile bakmıyorum. Arada fazla fiyat oluyorsa kiralamak en mantıklısı.Teşekkürler, bana da öyle geliyor. Hatırası önemli mi acaba diye kendime soruyorum ama ...?
Sağ olun. Evet yaa, gelinliğe bir sürü para vereceğimize devamlı da giyebileceğim elbiseler alırım.Çok aklınızı başınızdan alan bit model görürseniz alın içinizde kalmasın. Ama üç aşağı beş yukarı aynı modellerse kiralayın gitsin. Öldürseniz tekrar giyemeyeceğiniz bir elbise niye elinizde kalsın ki. Oradan arttırdığınız parayla güzel balayı elbiseleri alır giyersiniz değişik değişik
Sağ olun. Evet, beğendiğim bir kiralık gelinlik en makulu. Üzerime uysun diye mini tadilat yapıyorlar.Biz diktirmiştik ama kiralamıştık. Hiç pişman değilim hatta şimdiki aklım olsa diktirmeye de artı para vermez beğendiğim kiralıklardan birini alıp giyerdim.
Sağ olun. Kiralamak üçte bir fiyata geliyor. Zaten yalnızca nikah günü 6-7 saat giyeceğim.Şimdiki aklım olsa kiralardım. Aldım ve kaldırdım yüzüne bile bakmıyorum. Arada fazla fiyat oluyorsa kiralamak en mantıklısı.
Sağ olun, çok iyi niyetlisiniz. Antika gelinlik bana lüks.Şey, 34 beden, özel dikim, tasarım, antika gelinliğe ihtiyacınız var mıydı, bir arkadaş için soruyorum da.