• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinlik yatak örtüleri böyle pahalı mı,ben mi pahalılarını buluyorum???

ben açıkçası sevmiyorum gelinlik gibi duran süslü yatak örtülerini kendim sade pike tarzı yatak örtülerinden aldım şu adetler çok strese sokuyor beni:)

canım ben de ayladır arıyorum dediğin gibi birşeye henüz rastlamadım.Rastgelmesi lazım.sabırla bekliyorm.Kolay gelsın sana da

canım alan biri olarak söylüyorum. kesinlikle tavsiye etmiyorum. hele çalışacaksan hiç. bende çalışan biriyim kullanamıyorum. yeni basit bi örtü aldım 70 lira onu kullanıyorum diğerinden kat kat güzel yormuyor beni. tavsiye etmiyorum

mrb kızlar bende el işi bir yatak örtüsü almıştım dikiş evi gibi biryerden.beyazın üzerine kurdele nakışı çok hoşuma gitmişti 1000 liraya aldık 1 sene önce,daha evlenmedim ama şimdiden acıyorum o paraya,üstelik pek kullanabileceğimi de pek sanmıyorum..saten bir nevresim takımı çok daha güzel ve kullanışlı olur bence hemde aynı paraya 2-3 tane alınabilir

A ben almıstım ev kurdan çok şık fransız yatak örtüsü savaroskı tasları vs ıcınde yastıgı herşeyi salon takımı yatak odası takımı hepsı vadı.gelınlıgım gıbıydı ok havalı çok acık kremdı krinkıl ımrenıyosan hevesın varsa bı kere alcan al.ilk aylar ve bayramda vs serıyordum gelınlığım gıbıydı çok ihtişamlı .herzaman kullanmadım duruyor öyle şıkır şıkır.değer bence. :nazar:

Bende yatak örtüsü alıp almama konusunda çok tereddütlüydüm. Annemin ısrarları sonucu bitane beğendim, aynen senin gbi beğendiğim örtü 1300tl ydi, ve ucuz olanlar da içime sinmiyodu. bu dönemde en önemli şey kampanyaları takip etmek, snradan beğendğim örtüyü kervandan 600tl ye aldım :34:
Yatak örtüsünün yeri ayrı bence, çeyizde bitane olmalı. Ayrıca da misafir gelceği zaman hayat kurtarıcı oluyo, yatağında hangi nevreim örtülü olursa olsun, yatak örtünü serdiğinde şıkır şıkır bi gelin odasına dönüşüyor yatak odası :69: iyi ki annemi dinlemişim diyorum....

canım bende aldım evlenmeden önce inan evlendikten sonra hiç kullanmayacak ve kaldıracaksın ben boşuna alma derim..eğer istersende benimkini verebilrim.

Gelinlik yatak örtüsü alanlar pişman mı denilse yüzde doksanı eveti işaretler.. Kesinlikle alınmaması taraftarıyım..Bana zorla aldırıldı ama hiç kullanmıyorum,üstelikte estetik ve kullanışlı bulmuyorum.

Yeni çıkan örtüler var; hem örtü olarak hemde nevresim olarak kullanılıyor..Hem çok şık hemde çok kullanışlı.. Beyaz ve dantelli birşey alınır; amacına uygun olur, o örtü takıntısı olan büyüklerin bile hoşuna gider bence.

Yazık o kadar parayı yatırıyoruz sonrada bir kaç hafta sonra dolabın içinde tıkıştırmak için yer arıyoruz..

walla bende yenı evlıyım egerkı calısmıorsan ev hayatında meraklıysan(düzen bole degısık degısık sererım bakarım yatagıma felan dersen ) al derim yatagın ustunde cok gusel duruyor bende pek fazla kullanmadım esımden dolayı ama sermesıde ustunde durmasıda bakınca ınsanın ıcını acıor sımdılerde hamıle oldugum ıcın kaldırıp etmesı zor dıeye koyamıorum 650 almıstım simli felan cok kalıtelı duruyor pişman deilim evlilikte bazı seylerın yerı ınankı ayrı ama çöpe para atmamam yerıne baska bıısy alırım dıorsan fransız dantellı ınclı ıslmelı satenlerde war onuda 250 lıraya almıstım ole bıısyde alabılırsın yenı evlendıgınde serersın hem carsfını daha sonrasındada kullanbılırsn bu yatak ortulerın carsamfı olmuyor blıorsn

Son düzenleme:
fransız dantelli yatak örtülerine bakıyorum kızlar,1 milyardan aşağı yok hiç :((((
eminönüne de baktım,300-500 e var ama onlar adi duruyolar sanki,dantelleri güzel değil,ya da ben yerlerini bulamıyorum...

günah geliyo bana da onca para vermek bi yatak örtüsüne,şart mı sizce yaa??hem onları kullanmak zor diyolar,yıkaması kurutması...

siz nasıl bişey aldınızz,nerden ne aldınız kızlar,bi yardım edin nolur??

canım bak ben 7 senelik evliyim.. bende heves etmiştim almıştım hemde 3-4 tane değişik şekilde ve renklerde inan 1 sene kullandım kullanmadım hiç kullanışlı olmuyor yıkatması ayrı bi dert habire düzeltmesi ayrı bi dert:) canım uzanmak istiyor mesela odada üzerinde rahat olamıosun olmasını bırak kıyıp yatamıosun bende hepsini hurca topladım 6 seneden beri hurctan çıkmıyorlar sadece sene 1 defa balkonda havalandırıyorum :) inan o kadar para vermeye değmez...ben şimdi piyasada çok var pike takımları kapitoneli heryerde görüyorsundur..uzun zamandır onları kullanıorum çocuktan sonra o tarz şeyler bana ters artık :) tabi senin bileceğin iş almışken çok pahalı bişi almada sonra niye o kadarpara verdim die üzülme :)

bende çok gereksiz bulanlardanım dışarda baktığımda 500 600 den aşağı yok bende internetten markafoniden aldım 600lükler 210 e felan inmişti.sırf olsun diye aldm beğendim de güzel ama kullanırımıymdersen sayılı olur heralde oyüzden bence interntte ucuz oluyo ben acıdımm okadar paraya oyuzden böyle yaptım ,)

bana çok abartı ve fazlalık geliyo hemde fiyatlarıda pahalı gereksiz bence :37:şahsen bende çeyiz alışverişindeyim almayı düşünmüyorum kaç gün kullancamki sonrada evin içinde koycak yer ara:33:

valla ben 5 senelik evli olsamda bu örtüyü çok abartılı olsamda beğeniyordum,
ve bir kaç gün önce doğum günümdü eşim bana hediye etti perdesiyle falan birlikte.
perdesi çok çok şık olmasa da örtü gayet şık ve gösterişli.
kırık beyaz rengini aldı.
yatak odama çokta yakıştı.
tavsiye ederim yani.

Back