gelinlik yatak örtüleri böyle pahalı mı,ben mi pahalılarını buluyorum???

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
fransız dantelli yatak örtülerine bakıyorum kızlar,1 milyardan aşağı yok hiç (((
eminönüne de baktım,300-500 e var ama onlar adi duruyolar sanki,dantelleri güzel değil,ya da ben yerlerini bulamıyorum...

günah geliyo bana da onca para vermek bi yatak örtüsüne,şart mı sizce yaa??hem onları kullanmak zor diyolar,yıkaması kurutması...

siz nasıl bişey aldınızz,nerden ne aldınız kızlar,bi yardım edin nolur??

canım ben de ayladır arıyorum dediğin gibi birşeye henüz rastlamadım.Rastgelmesi lazım.sabırla bekliyorm.Kolay gelsın sana da

cnm hep pahalı ya bnde begendm 650 tl ydi..uygun fiyata bulamssam pike takımı alcam fransız dantelli 250 tl ye..

hay anasını satiiim yaaaa.... kafam çok bozuluyo ama bölee!! bi yandan çok hoşuma gidiyo,bi yandan da diyormki artık çok kişide var,almasam mı... ben çalışan bi insan olcam,onu kaldırıp koparmak zor olur,değer mi diyorum...milyardan bahsediyolar çünküü... ufff valla çok kararsız ve umutsuzum bu konuda artık(

biz elart ın yatak örtülerini satıyoruz 350 400 arası ve çok güzeller ayrıca ayda 50 tl taksitli:)) netten bi bak derim 1000 lira çok fazla tamam 800 lük falan da var bizde ama 400 e de çok şahane bulabilirsin

cnm ya çok kabarık oluyo ve zaman alıyo onu düzeltmessi falan bence onu alana kadar saten newresim takımı al

fransız dantellı olanlar nasıl oluyo bılmıyorum ama gelın yatak ortulerı cok kabarık ve aşırı şatafatlı oldugu için ben hıc hazetmezdım, sadelikten yanayımmm
çeyiz için annem taç'tan bu yatak örtüsünü begenmişti, görünce benımde cok hosuma gıttı ve bunu aldık, alalı baya zaman gectıgı ıcın fıyatı konusunda net bı bılgıye sahıp değilimm, belkı yardımcı olur dıye fotoyu eklıyorum, umarım ıstedgınız gıbı bısı bulursunuzzz, kolay gelsın :79:

canm benm de baktığım gelin yatak örtüleri böyle zateennn!

zaten bunlar pahalı,o gelinlik gibi fırfırlı olanlar uygun oluyo ama bende hiç hoşlanmıyorum... taç ta,linens te beyendim işte onların fiyatları böyleydi..((

buarada elart a bakıyorum teşekkürler

canım mevlid için annem almıştı bi hafta anca serdik o fırfırlı olanları..hem o kadar para saçacaksın hem de çalışıyosan uğraşmayacaksın eminim kaldıracaksın kenara çünkü kenarı köşesini düzelteyimm falan derken çok zaman alıyor

saten nevresim takımları da var siyede hem ucuz hem şık hem de çalışan bayanlara uygun...

Ben Taç tan bakmıştım gelinlik yatak örtülerine, ara ara indirime giriyor ya hani tam o dönemdi, açıkcası pek aklıma yatan bişe bulamamıştım.
Ama orada çalışan arkadaş bu yatak örtülerini erkek tarafının aldığını söyledi. Yatak odası takımını aldıkları zaman perdesiyle yatak örtüsünü, halısını
takım yapacakları için sen hiç bakma, alacakları zaman bakarsın demişti.
Kız tarafımı alıyor , yoksa erkek tarafımı ?? yardımcı olabilir misiniz hanımlar.

Ben uzun yıllardır sirkecide çalışıyorum... En büyük şansım mahmutpaşa ve tahtakalenin elimin altında olması.. buralarda toptancılar ve imalatçılar oluyor.. tam kesin hatırlayamadım inanılması zor ama ya 270 e yada 370 e almıştım 270 daha ağır bi ihtimal... çok kabarık değildi bir arkadaşımız resim eklemiş ona benziyor tam yatağın üstüne gelen kısmı çok şık danteldi ve üzerine inciler dikilmişti.. annem zor insandır kolay kolay herşeyi beğenmez. o dantelini ve saten kısımlarının kalitesini çok beğenmişti... bu arada unutmadan aynı modeli yine mahmutpaşada ama perakende satan bir magazada sorduk 520 dedi.. eğer hala almadıysan yolumun üstü bi kartını alır buraya bilgilerini yazarım sana... tabi istanbuldaysan :)

ahh canm benm nası sevinirim,nasıl dua ederim varyaa! zaten artık yavaş yavaş oraları arşınlamaya başlıcam,gittiğimde hemen bakarım...haberini bekliyorum güzelim:)

Öncelikle Sultanhamam meydanını bulcaksın Türkiye İşbankası nın hemen yanındaki soaktan girceksin karşılıklı bi çok magaza var ama dikkat et iş bankasının yan sokağından gir.. Girişte solda merve kumaş var o yolun sonunda yine solda "çınar home" hacı küçük sok. no.26

aynen bende elarttan fransız dantelli bi model beğenmiştim 950 tl dediler bana çok geldi izmir de de kemaraltında yatak örtüsü diken mağzalar var bizde ordan diktirdik hem istediğim gibi öyle kabarık fırfırlı aşırı abartılı bi model değil hiç sevmiyorum bende öyle modelleri.çok şık sade saten ve dantelle birlikte incilerle süslendi 250tlye mal oldu bana çok da güzel ve içime sindi herkese de tavsiye ederim diktirmek en iyisi..!!

bu nedir arkadaş ya resmen sömürülüyoruz şu çeyiz alışverişlerinde:95: bu gelinlik yatak örtülerini kim çıkardıysa kulaklarını her bakmaya çıktığımda çok çınlatıyorum. Benimde son günlerde ki favori düşüncem bu yatak örtüsü olayı.Düğünüm nasipse seneye olacak şuanda beğendiğim bir model var 495TL dedi 400'e bıraktırmak için pazarlık yapıcam.Şimdiden alsam sizce erken mi yoksa alınmış kar olarak kalır mı? Pamuğa zam geldikçe bunlarada zam geliyor :88:

Taçtan aldığınız bu yatak örtüsünün fiyatı nedir acaba?

ben kervandan aldım fransız dantelli çok şık ilk gördüğümde 1000tl idi çok pahalı geldi senin gibi eminönne baktım dediğin gibi ucuz duruyolar kafaya taktım ya o modeli gittim kervana almaya indirime girmiş sanırm ya 750 yada 800tl idiistersen çokta acelen yoksa seri sonlarına bak

öncelikle tarif için çok teşekkür ederim arkadaşım... en yakn zamanda bakıcam oraya...
yatak örtüsünü ve yatak odasını şüphesiz kız tarafı alır...bildiğim kadaryla çok yerde adet böyledir dimi kızlar..?
bencede gelinlik yatak örtüsü diye fransz dantellere verdiler 1000-1500 tl ler,sonra kıymete bindi birasda üzerine biras taş işledimmi,'ama gerçek savarowskiiii' diye geçiriyolar fiyatıı:)) neyse napalım,ben öle çok janjanlı bişey almıcam galiba,linenste 2 al 3 öde kampanyası vardı geçenlerde hala bitmediyse,ordan şık ve kolay kullanılabilecek örtülerden alcam kısmetse...hem o fiyatlara 2-3 tane örtüm olmş olur,hemde onun ağırlığını çekmek zorunda kalmam(hem maddi,hem manevi :) ... bilmiyorum yani şuan öyle düşünmekteyim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…