- Konu Sahibi esinnnnn02
-
hay anasını satiiim yaaaa.... kafam çok bozuluyo ama bölee!! bi yandan çok hoşuma gidiyo,bi yandan da diyormki artık çok kişide var,almasam mı... ben çalışan bi insan olcam,onu kaldırıp koparmak zor olur,değer mi diyorum...milyardan bahsediyolar çünküü... ufff valla çok kararsız ve umutsuzum bu konuda artık(
canm benm de baktığım gelin yatak örtüleri böyle zateennn!
zaten bunlar pahalı,o gelinlik gibi fırfırlı olanlar uygun oluyo ama bende hiç hoşlanmıyorum... taç ta,linens te beyendim işte onların fiyatları böyleydi..((
buarada elart a bakıyorum teşekkürler
Eki Görüntüle 224092
fransız dantellı olanlar nasıl oluyo bılmıyorum ama gelın yatak ortulerı cok kabarık ve aşırı şatafatlı oldugu için ben hıc hazetmezdım, sadelikten yanayımmm
çeyiz için annem taç'tan bu yatak örtüsünü begenmişti, görünce benımde cok hosuma gıttı ve bunu aldık, alalı baya zaman gectıgı ıcın fıyatı konusunda net bı bılgıye sahıp değilimm, belkı yardımcı olur dıye fotoyu eklıyorum, umarım ıstedgınız gıbı bısı bulursunuzzz, kolay gelsın :79:
fransız dantelli yatak örtülerine bakıyorum kızlar,1 milyardan aşağı yok hiç(((
eminönüne de baktım,300-500 e var ama onlar adi duruyolar sanki,dantelleri güzel değil,ya da ben yerlerini bulamıyorum...
günah geliyo bana da onca para vermek bi yatak örtüsüne,şart mı sizce yaa??hem onları kullanmak zor diyolar,yıkaması kurutması...
siz nasıl bişey aldınızz,nerden ne aldınız kızlar,bi yardım edin nolur??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?