istanbul bahçelievlerdeyim 38-40 bedenim.. oraya da bakayımm tesekkur ederımm :)hangi şehirdesiniz? kaç bedensiniz?
o tarz beyaz elbiseler mangoda ve zarada var bir bakın derim.
henz bulamadım cannm ucus ucus dabulamuyorum aklmda da işte yok dogru duzgun ..merhaba canım buldun mu bilniyorum ama fikir vermek istedim sahil çekimi için balık model çok uygun gibi değil sanki daha soft modeller gider o çekime diyorum
ben de gelinliğimi satmayı düşünüyorum ama senin kafandakine göre biraz fiyatı çok gelebilir, alternatif de tanıdığım bildiğim yok şuan ama mutlaka uçuş uçuş olsun cnmhenz bulamadım cannm ucus ucus dabulamuyorum aklmda da işte yok dogru duzgun ..
tesekkur ederım canım. bütçemi sarsmadan bıseyler yapmam gerek . bakalmm bulablırsem ucus ucus saçlarımda cıceklı tac .. olan bır cekımm hayal edyrm . :)ben de gelinliğimi satmayı düşünüyorum ama senin kafandakine göre biraz fiyatı çok gelebilir, alternatif de tanıdığım bildiğim yok şuan ama mutlaka uçuş uçuş olsun cnm
kızlar merhaba . evlenelı 9 ay oldu. ekim de evvlendım ve evlendıgım gun yagmur yagınca dıs cekım ipatall ... ve cok ıcımde kaldı . iç mekanda resım cekıldık. hıcbırını begenmedım. gelınlıgım kıralıktı ve şuan dıs mekanda resım ceklmek ıstyrm en azından ıcımde kalmasın .gelinlik arıyorum. uzun beyaz elbısede olablır. fiyatı uygun bulabılırsem cok ıyı olr benım ıcın.. sahıl kısmında cekılecegız. esımın damatlıgı dueruyor benım gelınlıgım eksık.. veya kiralayadabilirim gelinliği olandan 1 gunlugune hatta 3 saatliğine. yardımcı olrmusunuz .
taç satılıktırtesekkur ederım canım. bütçemi sarsmadan bıseyler yapmam gerek . bakalmm bulablırsem ucus ucus saçlarımda cıceklı tac .. olan bır cekımm hayal edyrm . :)
fotograf gonderırmısınız ozelden . tesekkjur ederım sımdıdenSevgilielfos hanım hala arıyor musunuz? Elimde 2 tane oleg cassini marka gelinlik var biri balık model biri de uçuş uçuş dış çekim için aldım ikisini de
tacımı aldım canım o hazır tesekkr ederım :))taç satılıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?