• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinlik veya beyaz uzun elbıse arıyorum

elfos elfos hanım resimler net çıkmamış ben özelden mesaj atamadım daha detaylı resim atabilirdim :olamaz: elimde bir tanede beyaz nikah elbisesi var ama onun fiyatı biraz pahalı diye eklemedim onu 500 TL ye satmayı düşünüyorum çünkü :KK15:
500 tl bna fazla cunku sadece 3 saat giyecegım. En fazla 200 tl lik bişey dusunuyorum. tabı bu attıklarınızın fıyatını bılmıyorum ama. straplez ve kuyrugu uzun olanı begendım aslında. ama bana olr mu bılmıyrum 38 bedeneım ben

elfos elfos hanım kuyruklu olan 38 beden ama ben biraz daralttim 163 boy 61 kilo ile giydim 3.900 TL ye almıştım kuyruklu olanı 400 TL ye satmayı düşünmustumo_O dilerseniz sizin dediğiniz rakama kiralayabilirim

elfos elfos hanım kuyruklu olan 38 beden ama ben biraz daralttim 163 boy 61 kilo ile giydim 3.900 TL ye almıştım kuyruklu olanı 400 TL ye satmayı düşünmustumo_O dilerseniz sizin dediğiniz rakama kiralayabilirim
38 bedenim ama 40 da oluyor bazen o yuzden sanmıyorum olcagını bana. tesekkur ederım ama ılgınız ıcın :)

Düşünürsen özelden görüşebiliriz. elfos elfos

Eklentiler

• CAM01318.webp
    CAM01318.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 59
  • CAM01316.webp
    CAM01316.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 56
Back