• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Gelinlik ve kinalik trkiyedenmi burdani..

huzur_lu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
82
0
86
- Yurtdışı
Merhaba kizlar,

fikrinizi almak istiyorum, yakinda evlenecegim insallah.
Yurt disinda yim ve Trkiyede gelinlik/kinalik fiyatlari daha uygun buraya gore..Trkiyeye gitme ihtimalim yok..

Diyorum Trkiyeden ismarlasam/aldirsam bedenime gore nasil olur ?

Yoksa burdan gorup giyip mi yapsam diyorum,ozamanda biraz daha tuzlu olunca fiyat bunu goze almaliyiz,israf olmasin diye dusundum aslinda cunki burda 1 gelinlige verecegim o parayla trkiyede 2 tane alinir.. Herkes gonlune gore yap diyor kimse bisey demiyor ama ben de cok para verilmesini istemiyorum bikac saatlik giyilecek biseye..

fikirelrinizi alayim lutfen :)

Canim bende almanyada yasiyorum.. Bende önceden tr den alicam mutlaka diye düsünüyordum ama gecen gün nisanlik bakmak icin ciktim okadat güzel magzalar var ki..
parasina gelince.. sen burdan türkiyeye gitmende masraf.. ucak bileti, kalicak yer derken yine masraf etmis olacaksin.. bence en mantiklisi yasadigin yerden almak.. eminim cok güzel magzalar vardir.. zaten istedigin gibi de dikiyorlar..

tr den alip ucakla getirirken kontrol oldugu zamanda vergi parasi ödemek zorunda kalabilirsin havaalaninda..

Insallah gönlüne göre bir gelinlik bulursun.. :nazar:

Back