neden internetten bularak karar vermek istiyorsunuz? gelinlikçilerin %99u sitelerine kendi diktikleri gelinlikleri değil ünlü markaların gelinliklerini koyuyorlar, siteler çok yanıltıcı. türkiyeye geldiğinizde gelinlikçi seçmek için vaktiniz olmaz mı? çünkü terziyle yüzyüze iletişim ve içinizin kaynaması da çok önemli.
10 gününüz varsa ön hazırlık yapmadan da seçersiniz. Ben koca istanbulda üç ayrı semti iki günde gezdim, 3. gün kararımı verdim. 10 gün yeter de artar bile merak etmeyin. bence internetten de çok model bakmayın zaten, şimdi bir şeyi beğenir ister sonra da aynısını bulamaz kararsız kalabilirsiniz. üstünüzde deneyerek görmek için zamanınız var.
ben internetten gelinlik pek fazla begenmiyorum ama sadece fikir olsun diye bakiyorum. turkiyeye geldigimde pek fazla zamanim yok toplam 10 gunum var gelinlik kinalik herseyi bitirmeye.
internetten iki tane terziyle iletisimdeyim, sadece hangisine gidecegime karar veremiyorum. yazdiginiz icin tskler..
karar vermek icin mi 10 gunun var yoksa satin almak icin mi
10 gun icerisinde hic bir terzi teslim edemez hele ki yaz aylarinda
aysiraya filan bakip begenirsen belki hazirlardan bir akraban onceden siparis verirse 10 gunde teslim alabilirsin
butcen ne civarda olacak danimarkadan alma sansin yok mu
danimarkadan almak istemiyorum, hosuma gitmiyorlar, trden almak istiyorum. gelinlik ve kinalik almak icin 10 gunum var. ben sadece iki tane terzi buldum biri husniye moda evi ve diyeri guler cer gelinlik, ikisi arasinda kararsizim, yani hangisi daha kaliteli onu ögrensemde yeterli benim icin. gelinligimi diktirmek istemiyorum, cunku yetistiremem ve hazir alip ustunde degisikler yapsam olabilir. ben dogru yere gitmek istiyorum yani cok fazla gezme sansim yok.
aysira ve akaya bakabilirsin o zaman
hazır gelinlik satan yerlerin dahi bekleme süresi var cünkü
eger 36 / 38 bedensen hazır showroomdakilerden filan verebilirler belki.
kına için stanbulda cok kolay bulursun istersen abiye olarak istersen bindallı olarak mahmutpasaya gittin mi en fazla 2 saatte halledebilecegin bir iş , ankara icin yardımcı olamam
ulusta anafartalar carsisi var canim orda cok guzel gelinlikler var fiyatlarda guzel ben ordan aldim sanda tavsiye ederimm...
ya canim bende tam bu konuda sana yazacaktim. mutlaka ugrarim ank geldigimde bu dedigin carsiya, tsk canim
rica ederim canim sen yazmadan ben salca oldum butun konularina
hmmm salcaya bayilirim
peki guzelim sana bi soru? husniye moda hakinda bi bilgin varmi?? yaa netten arastirdimda guzel bi yere benziyo ama sanki birazcik pahali.. o dedigin carsida gelinlik ayakabi, ic camasir, kinaliklar bilmem neler bula bilirmiyim
hüsniye diye birini tanimiyorumbi fikrim yok canim ama anafartalar carsisinda hersey var fiyatlarda uygun gibi senin aklindaki fiyatlar ne bide cikrikcilar yokusu diye bi yer var diger adi samanpazari galiba ben cikrikcilar yokusu die biliyorum ordada nisan dugun kinalik hersey satiliyor ben gelinligimi anafartalrdan nisan ve kinaligimi cikrikcilardan aldimm ayakkabiyi oyle yerden alma ayri al oyle yerlerde cok pahalia satiolar biseyede yaramiyor ayakkabilar
hmm bu dedigin yerlere muhakak giderim, ama bakkk begenmezsem sorarim sanaa
yaaa fiyatlar hakinda pek bi bilgim yok, turkiye de normal bi gelinlik ne kadarsa iste okadar olsun
yaa nisanlimin aylesi cok iyi insanlar ve durumlarida iyi, ben ne istesemde hemen aliyorlar ama ben bi gelinlik icinde okadarrr cokk vermek istemiyorum, ama tabii gelinligimin cokkkk guzel olmasini istiyorum.
nisanlimla bu yaz ankda gezeriz artik gelinlikcileri
İnterneti tabii ki istediğin modeli araştırmak için kullanabilirsin;ama bizim gelinlikçilerin çoğu daha
çağı yakalayamadı.Sitesi olmayan bir sürü gelinlikçi bulacaksındır.Merak etme :))
Öyle bakıp beğenmekle üstünde görmek başka oluyor...O yüzden kesin şöyle olmalı deme
Hayal kırıklığı olmasın...
dedigim yerlere mutlaka bak 1milyar200 1milyar500 iyimi fiyat olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?