Gelinlik Modelleri Gelinlik ve kararsizlik!

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
36
benim yazin dugunum olucak ve ben danimarkada yasiyorum. gelinligimi ankarada almak istiyorum, fakat turkiyedeki gelinlik moda evlerini fazla tanimiyorum. internetten iki tane gelinlik moda evi buldum ve cok kararsizim hangisinde gelinligimi almaya.
Husniye moda ve Guler Cer gelinlik hakinda bilginiz varmi, yani hangisini tavsiye edebilirsiniz??
ben cok kararsiz bi kizim, lutfen yardim istiyorum:))

neden internetten bularak karar vermek istiyorsunuz? gelinlikçilerin %99u sitelerine kendi diktikleri gelinlikleri değil ünlü markaların gelinliklerini koyuyorlar, siteler çok yanıltıcı. türkiyeye geldiğinizde gelinlikçi seçmek için vaktiniz olmaz mı? çünkü terziyle yüzyüze iletişim ve içinizin kaynaması da çok önemli.

ben internetten gelinlik pek fazla begenmiyorum ama sadece fikir olsun diye bakiyorum. turkiyeye geldigimde pek fazla zamanim yok toplam 10 gunum var gelinlik kinalik herseyi bitirmeye.
internetten iki tane terziyle iletisimdeyim, sadece hangisine gidecegime karar veremiyorum. yazdiginiz icin tskler..

10 gününüz varsa ön hazırlık yapmadan da seçersiniz. Ben koca istanbulda üç ayrı semti iki günde gezdim, 3. gün kararımı verdim. 10 gün yeter de artar bile merak etmeyin. bence internetten de çok model bakmayın zaten, şimdi bir şeyi beğenir ister sonra da aynısını bulamaz kararsız kalabilirsiniz. üstünüzde deneyerek görmek için zamanınız var.

hmm, evet haklisiniz, zaten netten begenmek zor oluyo ve daha cok kafa karistiyiyo. suan cok heyecanliyim bi an once yaz gelsede gelinlikleri gezsem. bakalim ins icime sinen bisi bulurum:))

karar vermek icin mi 10 gunun var yoksa satin almak icin mi
10 gun icerisinde hic bir terzi teslim edemez hele ki yaz aylarinda
aysiraya filan bakip begenirsen belki hazirlardan bir akraban onceden siparis verirse 10 gunde teslim alabilirsin
butcen ne civarda olacak danimarkadan alma sansin yok mu

danimarkadan almak istemiyorum, hosuma gitmiyorlar, trden almak istiyorum. gelinlik ve kinalik almak icin 10 gunum var. ben sadece iki tane terzi buldum biri husniye moda evi ve diyeri guler cer gelinlik, ikisi arasinda kararsizim, yani hangisi daha kaliteli onu ögrensemde yeterli benim icin. gelinligimi diktirmek istemiyorum, cunku yetistiremem ve hazir alip ustunde degisikler yapsam olabilir. ben dogru yere gitmek istiyorum yani cok fazla gezme sansim yok.

Öyle güzel gelinlikler varki kesin bulursun beden ölçünde normalse hazırlar olur sitreste yaşamazsın ben hazır aldım ilk giydiğim gelinlikti aldım çıktım telaş etme ama acelem var diyede beğenmediğin bişeyi alma gönlüne içine sineni ara mutluluklar

aysira ve akaya bakabilirsin o zaman
hazır gelinlik satan yerlerin dahi bekleme süresi var cünkü
eger 36 / 38 bedensen hazır showroomdakilerden filan verebilirler belki.
kına için stanbulda cok kolay bulursun istersen abiye olarak istersen bindallı olarak mahmutpasaya gittin mi en fazla 2 saatte halledebilecegin bir iş , ankara icin yardımcı olamam

kinayi malesef ankarada alabilirim, ist gitme sansim yok. ya bi an once yaz gelsede baksam diyorum artik, cunku bu sekilde patlicam:)) ama hayirlisi artik bisiler alicaz ins icime sinen bisiler bulurum bari:)) yazdiginiz icin tskler:)

ulusta anafartalar carsisi var canim orda cok guzel gelinlikler var fiyatlarda guzel ben ordan aldim sanda tavsiye ederimm...

ulusta anafartalar carsisi var canim orda cok guzel gelinlikler var fiyatlarda guzel ben ordan aldim sanda tavsiye ederimm...

ya canim bende tam bu konuda sana yazacaktim. mutlaka ugrarim ank geldigimde bu dedigin carsiya, tsk canim

rica ederim canim sen yazmadan ben salca oldum butun konularina

hmmm salcaya bayilirim

peki guzelim sana bi soru? husniye moda hakinda bi bilgin varmi?? yaa netten arastirdimda guzel bi yere benziyo ama sanki birazcik pahali.. o dedigin carsida gelinlik ayakabi, ic camasir, kinaliklar bilmem neler bula bilirmiyim

hüsniye diye birini tanimiyorum bi fikrim yok canim ama anafartalar carsisinda hersey var fiyatlarda uygun gibi senin aklindaki fiyatlar ne bide cikrikcilar yokusu diye bi yer var diger adi samanpazari galiba ben cikrikcilar yokusu die biliyorum ordada nisan dugun kinalik hersey satiliyor ben gelinligimi anafartalrdan nisan ve kinaligimi cikrikcilardan aldimm ayakkabiyi oyle yerden alma ayri al oyle yerlerde cok pahalia satiolar biseyede yaramiyor ayakkabilar

İnterneti tabii ki istediğin modeli araştırmak için kullanabilirsin;ama bizim gelinlikçilerin çoğu daha

çağı yakalayamadı.Sitesi olmayan bir sürü gelinlikçi bulacaksındır.Merak etme :))

Öyle bakıp beğenmekle üstünde görmek başka oluyor...O yüzden kesin şöyle olmalı deme

Hayal kırıklığı olmasın...

hmm bu dedigin yerlere muhakak giderim, ama bakkk begenmezsem sorarim sanaa
yaaa fiyatlar hakinda pek bi bilgim yok, turkiye de normal bi gelinlik ne kadarsa iste okadar olsun
yaa nisanlimin aylesi cok iyi insanlar ve durumlarida iyi, ben ne istesemde hemen aliyorlar ama ben bi gelinlik icinde okadarrr cokk vermek istemiyorum, ama tabii gelinligimin cokkkk guzel olmasini istiyorum.
nisanlimla bu yaz ankda gezeriz artik gelinlikcileri

dedigim yerlere mutlaka bak 1milyar200 1milyar500 iyimi fiyat olarak

ahh su internet, yaa okadar cokk model varki insan hangisini sececegine karar veremiyo. ama benim oyle istedigim bi gelinlik yok, cunku dedigin gibi daha sonra bulamazsam hayal kirikligi olur umarim gelinciklere gittigimde kucuk dilimi yutarim, yani guzel seyler bulurum
bide cok haklisin insan kendi ustunde gormedikce karar vermekte zorlanir, ben cunku boyle gelinliklere bakinca cok zor begeniyorum bazen, ama bakalim bi ustumde gelinlik nasil olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…