Gelinlik Modelleri gelinlik tarlatanı sorunu?

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
merhabaaaaaaaaaa
Daha önce gelinliği aldığımı yazmıştım buraya.Kasım ayında almıştım gelinliği biraz erken davranıp.Önümüzdeki ay düğünüm var bugün gelinliği bir deneyeyim dedim ve tarlatanın benim provada denediğim tarlatandan çok daha küçük olduğunu yeni farkettim maalesef
gelinlik beyaz bir elbiseden farksız duruyor bu haliyle etekleri yerleri süpürüyor tarlatan kaldırmadığı için.
Gelinliği aldığım yere gitme gibi bir ihtimalim hiç yok başka şehirde yaşıyorum ve çoook uzak malesef.

Acaba herhangi bir gelinlikçiye gitsem sizce tarlatanı başka bir tarlatanla değiştirirler mi?hiç kullanılmadı sonuçta.

nasıl bir çözüm önerirsiniz bana

Ahhh benim de nişanımda öyle olmuştu ama fark ettim söyledim değişti evet olabilir değişmesede yenisini de alabilirsin çok pahalı bişey değildir

Merhaba,

Tarlatanların içindeki açık durmasını sağlayan teller, tarlatan paketlenince küçülebilirler, çoğunlukla durum budur. Öncelikle tellerin sonuna kadar açık olduğundan emin olun. Bunun için tarlatanı ters çevirip tellerin olduğu yerleri açmaya, germeye çalışın.

Dediğiniz gibi bir yanlışlık varsa sizin bölgenizdeki bir gelinlikçi halledecektir. Zor olan büyük değil küçük tarlatan bulmaktır.

tarlatanı kontrol etmedim açıkcası telleri acık mı diye hemen kontrol edeceğim.
yoksa bana yine gelinlikçi yolları görünecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…