Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bazı beyazlar var mavimsi gibi duruyor onlar hos deil ben mat beyaz seviyorum tam kırıkta deil beyazda deil mat yani
ya bu çk tartışma konusu oldu.herksn kendi zevki ancak bembeyaz beğenilmyo artk kırk beyaz moda ben kreme çalan bi renk yaptırıyorm şuan gelinliğimi..
kırık beyaz... bembeyaz gelinlikler tül gibi duruyr sevmiyorum... kırık beyaz daha asil bence...
anladım cnm o zaman drape olması gerekiyor tül değilde....cnm bi de sen mersinden gelin gittin galiba bende mersinliyim tarsusta ailem oturuyor ben ise istanbulda çalışıyorum şuan tarsusa gelinlik diktirmeye geldim ve senin el çiçeğini çok beğendim nerden yaptırdığını öğrenebilir miyim fotoğrafçında çok iyi beni bunlar hakkında bilgilendirirsen sevinirim hemşerim opuyorumnanaktan
işte canım o dediğinden kaydirigubbakcemile3 ben pek kumas ismi fln bilmem de gösterdim bu kumastan olsun dedim olduzemuszemus canım ben mersin merkezde oturuyordum mersinde tevfik sırrı gür lisesi var bilirsin onun yan tarafında özgür çocuk parkının orada sırayla gelinlikciler var o sırada çiçekci var kuğu moda evinin yanında sanırsam zaten vitrininde dolu var gelin çiçeği ben mor istiyorum dedim çiçeği fln kendim seçtim 40 tl almıstım 5 ay önce :kedi: fotografcılar ankaradan geldi mersine ve istanbula eğer düşünürsen googleden dugun hikayesi yaz sonu com olan sayfa çıkan sayfa zaten benim fotolarım flnda var anlarsın böyle ayrıntılı anlatıyorum cunku dugunhikayesi die cok sayfa var ondan bu arada konunada yazdım gelinligin sana yakısıo opuyorumnanaktan
sağol cnm haftasonu gideyim bir oraya....sana da gelinliğin çok yakışmış maşallah kuğu gibi olmuşsun....resmler bir harika...gülmek te sana çok yakışıyor a.s
canım peki fotoğraf ne kadara mal oldu kompile....bende dış mekan çekimini çok istiyorum...inşallah muradıma ererim opuyorumnanaktan
teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan benim mersinde dış mekan+ dugun hikayesi istanbulda sadece dış mekan oldu 1.300 vermiştik ama şimdi kampanyaları varmış galiba taksit yapıolarmıs kredi kartına fln senin düğün nerde olacak eğer mersindeyse 650 lira dış mekan ama sen yinede siteye bi bak orada ceşitli paketler var
valla ben kırık beyaz yaptırıyorum gelinliğimi beyaz çok çiğ duruyo bence
teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan benim mersinde dış mekan+ dugun hikayesi istanbulda sadece dış mekan oldu 1.300 vermiştik ama şimdi kampanyaları varmış galiba taksit yapıolarmıs kredi kartına fln senin düğün nerde olacak eğer mersindeyse 650 lira dış mekan ama sen yinede siteye bi bak orada ceşitli paketler var