Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım 3 ve 6 numaralı gelinlikleri beğendim ama 6 numaralı gelinlik cok şık ama bolero yerine nkol olsun hafi açılan üzerindede işlemeler taşlar daha şık olur bence.Allah mesut etsin mutlulukla giy inşallah önemli olan senin içine sinmesi.
bende 4.yü begendim canım.bazılarında sarılı işlemeler var onlar hiç hoş olmamış bide eteği kabarık olanlar çok aşırı abartı olmuş şimdiden mutluluklar
hiçbiri desem kafanı karıştırır mıyım? bunları hazır mı alacaksın? o işlemeler yakından kendini görünce seni hayal kırıklığına uğratacaktır, çok basit durur. bir de bu kadar taşlı gelinlikler bence gelinliğin beyazlığına zarar veriyor, beyaz değil de gümüş rengi bir kıyafet halini alıyor. daha sade modeller de seçsen gösterişsiz olmazdın.
canım bende kafanı karıştırmış gibi olacağım belki ama yukarıdaki linkide incelersen tesettürlü gelinliklerde sadelik daha şık ve asil oluyor diye düşünüyorum. Seçiminde kolay gelsin, allah mutlu günlerde giymeni nasip etsin :)