Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi

Sizce 6 gelinlikten hansigi daha güzel

• Ankete Katılan
    70

NILBERA

SeVGi KeLeBeĞi
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
6.086
96
363
38
Gelinlik Seçimi
Canım arkadaşlarım lütfen beğendiğiniz gelinliği seçer miniz birde yorum yaparsanız sevinirim bunlardan biri benim gelinliğim olacak ALLAH nasip ederse

1. GELİNLİK
7679.bmp

7571.bmp

2. GELİNLİK
7771.bmp

3. GELİNLİK
7789.bmp

4. GELİNLİK
7802.bmp

7884.bmp

5. GELİNLİK
7898.bmp

6. GELİNLİK
7930.bmp

Son düzenleme:
canım 3 ve 6 numaralı gelinlikleri beğendim ama 6 numaralı gelinlik cok şık ama bolero yerine nkol olsun hafi açılan üzerindede işlemeler taşlar daha şık olur bence.Allah mesut etsin mutlulukla giy inşallah önemli olan senin içine sinmesi.

bunlardan birini seçeceksen 3 numaralı gelinlik bence içlerinde en şık olanı...

bence de 2 ya da 6. gelinlik olmalı, daha modersn çizgileri var , daha hoş geldi gözüme

ben de 6 diyorum ve bunların arasında onu tek geçiyorum:65:

bence 3 ya da 5 tesettür gelinlik kabarık olursa çok boğar gibi geliyor bana

bencede 6. gelinlik en güzeli fakat bolero uyumlu gelmedi bana daha farkli birsey olabilir onun yerine...
simdiden mutluluklar dilerim... :nazar:

en kötü 6 bana gore ama ıclerınden en guzelı 3. ,4. nun de başı cok guzel:77:

ben 3 ve 6 nın arasında kaldım ikiside güzel:1:

bende 4.yü begendim canım.bazılarında sarılı işlemeler var onlar hiç hoş olmamış bide eteği kabarık olanlar çok aşırı abartı olmuş şimdiden mutluluklar:34:

hiçbiri desem kafanı karıştırır mıyım? bunları hazır mı alacaksın? o işlemeler yakından kendini görünce seni hayal kırıklığına uğratacaktır, çok basit durur. bir de bu kadar taşlı gelinlikler bence gelinliğin beyazlığına zarar veriyor, beyaz değil de gümüş rengi bir kıyafet halini alıyor. daha sade modeller de seçsen gösterişsiz olmazdın.

ben bayağı bir tesettürlü gelinlik topladım internette. istersen bir gözat:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/425934-kk-tesetturlu-gelinlik-arsivi.html

canım bende kafanı karıştırmış gibi olacağım belki ama yukarıdaki linkide incelersen tesettürlü gelinliklerde sadelik daha şık ve asil oluyor diye düşünüyorum. Seçiminde kolay gelsin, allah mutlu günlerde giymeni nasip etsin :)

Back