Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi, Model Paylaşımı, Sohbet Bölümünüz...

Duygu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
3.755
5
156
Diğer
Bayanlar bu başlık altında giymeyi düşündüğünüz gelinliği, beğendiğiniz modelleri, ve fikir alışverişlerinizi yapabilirsiniz...
Bol paylaşımlar...

ılk msj benden olsun hadi..

ıki haftadır o gelinlikçi senin bu gelinlikçi benim gezip duruyorum, artık son olarak yarın bir karar vermem gerek, çünkü gezdikçe ve en önemlisi denedikçe insanın kafası fena halde karışıyor (

Gerçi düğünüme daha var ama mart ayı içerisinde yurt dışına çıkmam gerek ve o tarihe kadar herşeyin tamam olmasını istiyorum, buraya döndüğümde koştur koştur gelinlik aramak istemiyorum.. bakalım yarın teyzoşum ve annemle son kararımızı vericez...

Çok sevindim adınıza şimdiden mutluluklar. Haklısınız gezdikçe kafası karışıyor insanın. Nişan kıyafeti seçerken başıma geldi...
Sizin düğün yaklaşmış. Kafanızda ne tarz modeller var?

Nişan kıyafetim kabarık değildi, hep sade şeyler düşünmüştüm, ama şimdi burayı gezdikçe kabarık çok güzel modeller var.. özellikle senin nişan kıyafetin harika olmuş ve çok yakışmış...

Kısacası ileride içimde kalmasın gelinliğim gösterişli ve kabarık olcak inşallah

İnşallah. Gelinlik çok gösterişli olmalı kabarık modelleri seçmen çok dahadoğru olur.

Bunlar beğendiğim modellerden bir kaçı. Belki fikir olur sana.

ıçimi okumuşsun sanki :)))))

ilk model favorimdi.. ama resmini ekleyememiştim.. ve sanırım buna çok benzer bi gelinlik buldımmm :lepi:

Bu arada ızmir'de oturan kızlar çankaya'da simge moda evi var, Lcw'nın hemen yanında, gerçekten her aradığınız modeli bulabiliyorsunuz...

Ben resim koyamıyorum mesaj sayımdan dolayı ama modele karar verdim alt kısımda biraz oynama olacak tabiki. Nerede yaptırsam diye araştıyorum şimdiden. Aslında hep hayalimde böle kolları felan incili boncuklu olsun isterdim ama sçtiğim modele felan uymadı güzel olmadı.

Kıslarrr siz de seçtiğiniz modelleri ekleyinn. Mesaj sayımda arttığında umarım bende ekleyebilirim:ecrin_bebek:

Kızlar beğendiğim bir kaç modeli paylaşayım... Malum 4 ay sonra benimde düğünüm var ohaoldumsmile

bunlarda bende kızlar inşallah en kısa zamanda birini giymek kısmet olur:asigim:

Son düzenleme:
devamı

Eklentiler

• $romantik182.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $gelinlik_956.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $gomera1_346.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 61
paylaşımların hepsi birbirinden güzel.ama duygusall özellikle ilk paylaştığını çok beğendm..

2 modelde çok güzelmiş bende kısmetse bu sene evlenicem daha tarihi kesinleştirmedik gelinlik seçmek konusunda çok kararsız bi kişi olduğum için şimdiden başladım araştırmaya nette gezmediğim gelinlik sitesi kalmadı ne zormuş beğenmek özelliklede benim için sizlerde beğendiğiniz modeller varsa resmini koyarsanız bana çok yardımcı olursunuz şimdiden tşkler.....

bende bu modeli diktiriyorumbayanssulusmilebayanssulusmile

Eklentiler

• $783.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…