Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik ModelleriGelinlik Seçimi, Model Paylaşımı, Sohbet Bölümünüz...
ıki haftadır o gelinlikçi senin bu gelinlikçi benim gezip duruyorum, artık son olarak yarın bir karar vermem gerek, çünkü gezdikçe ve en önemlisi denedikçe insanın kafası fena halde karışıyor (
Gerçi düğünüme daha var ama mart ayı içerisinde yurt dışına çıkmam gerek ve o tarihe kadar herşeyin tamam olmasını istiyorum, buraya döndüğümde koştur koştur gelinlik aramak istemiyorum.. bakalım yarın teyzoşum ve annemle son kararımızı vericez...
Nişan kıyafetim kabarık değildi, hep sade şeyler düşünmüştüm, ama şimdi burayı gezdikçe kabarık çok güzel modeller var.. özellikle senin nişan kıyafetin harika olmuş ve çok yakışmış...
Kısacası ileride içimde kalmasın gelinliğim gösterişli ve kabarık olcak inşallah
Ben resim koyamıyorum mesaj sayımdan dolayı ama modele karar verdim alt kısımda biraz oynama olacak tabiki. Nerede yaptırsam diye araştıyorum şimdiden. Aslında hep hayalimde böle kolları felan incili boncuklu olsun isterdim ama sçtiğim modele felan uymadı güzel olmadı.
2 modelde çok güzelmiş bende kısmetse bu sene evlenicem daha tarihi kesinleştirmedik gelinlik seçmek konusunda çok kararsız bi kişi olduğum için şimdiden başladım araştırmaya nette gezmediğim gelinlik sitesi kalmadı ne zormuş beğenmek özelliklede benim için sizlerde beğendiğiniz modeller varsa resmini koyarsanız bana çok yardımcı olursunuz şimdiden tşkler.....