• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik provamdan fotoğraflar...

ben de çok beğendim gelinliğinizi,size de çok çok yakışmış çok zarif bi model,güle güle giyersiniz inşallah.)

Çok teşekkür ederim, daha daha güzeli sizin olsun. Bu arada sizin düğününüze de az bir zaman kalmış, ömür boyu mutluluklar dilerim :)

sade,şık,iddialı ,yakışmış...
bayıldımmm,mutlulukla giy :)

Çok sağ olun, sanırım düğününüz yarın, dilerim çok mutlu olursunuz, sevgiler :)

gelinlik çok güzel halay çekerken eteğini kısaltırım demişsin bence danstan sonra kısaltman gerek çünkü bi sürü millet birden oynamaya kalkıcak herkes gelinliğin kuyruğuna basıcak çok rahatsız olursun rahat edemezsin

Evet, provada kuyruğunun katlanmış halini de gördüm, hareket etmek vs. çok kolay, ama dediğiniz gibi dansın hemen sonrasında kısaltma gerekecek. Öneriniz için teşekkür ederim :)

sade gelinlikleri hep sevmişimir ama bu da çok sade geldi bana.. beline renkli bir kuşak düşünmezmisin? aynı renk ayakkabı çiçek?

Bel kısmında drape olduğu için bir de kuşak eklemek çok göz yorar diye düşünüyorum, çiçeğim krem-pudra olduğu için zaten belirli oranda hareketlilik katacaktır, öneriniz için çok teşekkürler :)

Çooook güzel :) kuğu gibisiniz maşallah :46: gelinlik dediğin işte böyle olur... zarif, sade ama bir o kadar da gösterişli.. harika!! daha ne diyim bilemedim iyi bir seçim olmuş :34:

Çok çok teşekkür ederim, yorumunuz beni çok mutlu etti, dilerim her şey gönlünüzce olur, sevgilerimle :)

Bende düz saten gelinlikleri çok severim ama bu çok düz :26:

:) Aslında yaka kısmı, drapeleri ve kuyruğu "çok düz" olmasını engelliyor ama bizim genel olarak gelinlikte hareket anlayışımız sim, boncuk, dantel vs. olduğu için böyle düşündüğünüzü sanıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için, sevgiler :)

çok şık çok zarif canım..

mutlulukla giy..:nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim, daha güzeli sizlerin olsun :)

gelinliğiniz çok güzel ve gercekten çok yakışmış...bende bu tarz saten ve sade bir gelinlik istiyorum...nerden aldınız yada bdiktirdiniz acaba?

Back