Gelinlik Modelleri Gelinlik provamdan fotoğraflar...

aedgun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
96
0
26
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, daha önce de beğendiğim gelinlik üzerine bir konu açmıştım, nihayet kendi bedenimde ve düğün günü giyeceğim gelinliğimi prova etme fırsatı buldum ve içime çoook sindi :) İstediğimden de güzel oldu, sizinle de paylaşmak isterim... Düğün günü saçım balerin topuz olacak, duvağı görsellerdeki gibi üstte kullanmayı düşünüyorum...

Eklentiler

• $DSC06884.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 101
  • $DSC06883.JPG
    48,3 KB · Görüntüleme: 86
  • $DSC06885.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
İçime sindi demişsiniz bu her şeyden daha önemli...Kuyruklu gelinlikleri hep beğenmişimdir:)
Mutluluklar... Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah...

hem sade hem uzun kuyruğuyla çok iddalı ,hoş olmuş güle güle giyin.

İçime sindi demişsiniz bu her şeyden daha önemli...Kuyruklu gelinlikleri hep beğenmişimdir:)
Mutluluklar... Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah...

Çok teşekkür ederim, amin :)

İddialı bir sadeliği var, güle güle giyinin. Eteği çok zengin duruyor.

Mine Hanım, bu süreçteki destekleriniz için size ayrıca teşekkür ederim, "iddialı bir sadelik" derken tam da olmak istediğimi belirttiniz :) sevgiler...

hem sade hem uzun kuyruğuyla çok iddalı ,hoş olmuş güle güle giyin.

Çok teşekkür ederim, daha güzeli sizlerin olsun :)

Biraz taşlı benim tercihim :)

Ama önemli olan hayallerındeki gelinliğe kavuşman tabi

Asil bir duruşu var beğendim, şatafatlı gelinlikleri oldum olası sevmem zaten güzel bir tercih olmuş..

nikah olacak sanırım yoksa bu gelinlikle halay çekmeniz biraz zor :))

halaysızda düğün olmaz ki

Gayet şık ,güzel ve abartıdan uzak,içine sidiyse sıkıntı yok..bir yastıkta bir ömür mutlu olun inş.

Biraz taşlı benim tercihim :)

Ama önemli olan hayallerındeki gelinliğe kavuşman tabi

Umarım siz de istediğiniz gibi bir gelinlik giyersiniz, sevgiler :)

Asil bir duruşu var beğendim, şatafatlı gelinlikleri oldum olası sevmem zaten güzel bir tercih olmuş..

Çok teşekkür ederim, ben de bu süreçte birçok gelinlik denedim ve aynen çok abartılı gelinliklerin bana göre olmadığını anladım :)

nikah olacak sanırım yoksa bu gelinlikle halay çekmeniz biraz zor :))

halaysızda düğün olmaz ki

Gelinliğin eteğinin uzunluğunu sonradan dilediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz, halay çekileceği zaman kısaltırım sorun olmaz :)

ben de çok beğendim gelinliğinizi,size de çok çok yakışmış çok zarif bi model,güle güle giyersiniz inşallah.)

gelinlik çok güzel halay çekerken eteğini kısaltırım demişsin bence danstan sonra kısaltman gerek çünkü bi sürü millet birden oynamaya kalkıcak herkes gelinliğin kuyruğuna basıcak çok rahatsız olursun rahat edemezsin

sade gelinlikleri hep sevmişimir ama bu da çok sade geldi bana.. beline renkli bir kuşak düşünmezmisin? aynı renk ayakkabı çiçek?

Çooook güzel :) kuğu gibisiniz maşallah gelinlik dediğin işte böyle olur... zarif, sade ama bir o kadar da gösterişli.. harika!! daha ne diyim bilemedim iyi bir seçim olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…