Gelinlik Modelleri Gelinlik ne kadar sürede dikiliyor

Lakito

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
2.702
205
688
İstanbul
Kızlar 23 Nisanda düğünüm var.Ben halen gelinlikçiye gitmedim.Kafamda bi model var tabi.Sizce çok mu yavaş davranıyorum.Gelinlik dikimi ne kadar sürüyor?

Benim düğüünüm eylülde olacak nasipse ama şimdiden görüştüğüm bi kaç gelinlikçi var, beğendiğim bir iki model de var aklımda. Bence artık kendini gelinlik işine odaklasan iyi olur, sonra aceleye gelirse üzülürsün arkadaşım

Benim düğüünüm eylülde olacak nasipse ama şimdiden görüştüğüm bi kaç gelinlikçi var, beğendiğim bir iki model de var aklımda. Bence artık kendini gelinlik işine odaklasan iyi olur, sonra aceleye gelirse üzülürsün arkadaşım

Canım ortalama ne kadar sürede dikiyorlarmış peki?

benimki 2 haftada dikilmişti tek prova ile benim gelinligim sadeydi ama 2 ay önceden gitmiştim sıraya koyuyorlar ama hicbir zaman gelinlik dikilmedi yetişmedi demiyoruz demişlerdi bence şimdiden gitmelisiniz

yoğun bi döneme denk gelirsen yetişmez canım ama acele olduğunu söylersin, çok da işlemeli bişey seçmezsen yetişir.

Hmmm anladım kızlar sağolun.Beğendiğim gelinlik benimde sade sayılır,işlemeli değil gibi.Tabi belli olmaz belki başka bi model beğenirim.

Back