Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik ModelleriGelinlik ne kadar sürede dikiliyor
Kızlar 23 Nisanda düğünüm var.Ben halen gelinlikçiye gitmedim.Kafamda bi model var tabi.Sizce çok mu yavaş davranıyorum.Gelinlik dikimi ne kadar sürüyor?
Benim düğüünüm eylülde olacak nasipse ama şimdiden görüştüğüm bi kaç gelinlikçi var, beğendiğim bir iki model de var aklımda. Bence artık kendini gelinlik işine odaklasan iyi olur, sonra aceleye gelirse üzülürsün arkadaşım
Benim düğüünüm eylülde olacak nasipse ama şimdiden görüştüğüm bi kaç gelinlikçi var, beğendiğim bir iki model de var aklımda. Bence artık kendini gelinlik işine odaklasan iyi olur, sonra aceleye gelirse üzülürsün arkadaşım
benimki 2 haftada dikilmişti tek prova ile benim gelinligim sadeydi ama 2 ay önceden gitmiştim sıraya koyuyorlar ama hicbir zaman gelinlik dikilmedi yetişmedi demiyoruz demişlerdi bence şimdiden gitmelisiniz