How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gelinlik Modelleri Gelinlik nasıl?

fionce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
77
23
48
33
Bu modeli begendim bu tarz birşey diktirmeyi düşünüyorum.Ama. aklımda kalmasın diye başka modellerde deneyebilirim.Peki sizce nasıl bir gelinlik

Eklentiler

• 0rt-edith_4.jpeg
    0rt-edith_4.jpeg
    36,5 KB · Görüntüleme: 562
Bu modeli begendim bu tarz birşey diktirmeyi düşünüyorum.Ama. aklımda kalmasın diye başka modellerde deneyebilirim.Peki sizce nasıl bir gelinlik
Oldukca guzel bir gelinlik ben cok begendim.Vucut yapinizda uygunsa bence guzel bir secim olur.Yanliz ben kuyruklu gelinligin dugunde zor olacagini dusunuyorum.Arabaya binerken inerken'dans ederken'oynarken falan hep birileri tasimak zorunda gibi geliyor.Agirlik olarak goruyorum :KK51::KK51::KK51:

Çok güzel bir gelinlik ama nerede diktireceğiniz çok önemli bence..fotoğraftakine herkes dikeriz diyor maalesef

Boyunuz uzun ve göğüsleriniz küçükse olabilir bence. Ben buna benzer bir model denedim; boyum çok kısa sayılmaz ama göğüslerim büyük biraz. Üzerimde çok korkunç durdu:KK17: Ama önemli olan sizin beğenmeniz tabii :)

Benim de göğüs kismim sıkıntılı öyleyse bu tarz birşey olmaz :( Ne giyecegiz biz yaaa¿¿¿

Back