• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik mutlaka moda evine mi diktirilmeli?

hayda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
408
14
118
Ankara
Kızlar merhaba,

Birşey sormak istiyorum. Beğendiğmiz gelinliği illa moda evlerine mi diktirmek lazım? Yani mahallemizdeki o güvenilir annelerimizin terzileri sizce dikemez mi? Benim aklımda böyle bir fikir var. Sizce olur mu?

Son düzenleme:
yok canım şart deil moda evi güvndiğin bildiğin d eolur sonuçta onlrda terzi moda evi olmşl terzi olmş fark etmz tabi..moda evi birz daha pahalıdır adındn herlde.ama ben diktrmektn taraf deilim ya çok zahmet.. çıkıp gezip görüp giyip begenmm lazım öle model begenip diktirmek istemm şahsen..

moda evinde çalışanlarda özünde terzi ne de olsa, ama adından dolayı tuzlu oluyo tabi heleki fasion house diye ecnebice yazdılarsa dahada tuzlu oluyo :1:

kesinlikle öyle canım..bu konuda sana ayşe firidini öneririm şiddetle her konuda çok iyiler:72:

Teşekkürler arkadaşlar. Bu hafta gelinlikçileri gezeceğim hazırlar içinde istediğim modeli bulamazsam diye böyle birşey düşündüm. Teşekkür ederim.

Şart değil canım belki hazırlar üzerine çuk diye oturur. Hazır dikimler genelde çok zayıf, çok kilolu yada orantısız vücudu olanlar için çok iyi. Ama gezersin bakarsın üzerine tam olur o zaman gerek kalmaz canım. Mesela ben 34 bedenim vücudum orantısız gögüslerim çok küçük ama aysirada bir nişanlık giyindim tam oldu :)

gelinlik dikimi kendi ustalığı olan bir alan. hani bahsettiğiniz terzi tarlatanlı ağır abiyeler çalışıyorsa bir derece ancak elbise çalışmakla gelinlik çalışmak birbirinden farklı şeyler. en basitinden gelinliğin bedenini korsajlı çalışmak lazım...ayrıca gelinliğin de bir modası, yeni dikim teknikleri, hatta sadece gelinlikçilerde bulunan bazı makineler vs. var. bence işi uzmanına vermek en iyisi. tabi ki eğer bir kişi gelinlik ustasıysa ancak dükkanı yoksa ona da güvenilebilir...

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. En doğrusu işi ehline bırakmak.

Back