Gelinlik Modelleri Gelinlik Modelleri

EsraYldz88

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
5
0
36
Arkadaşlar çok kararsızım yaza düğünüm var ama bir türlü karar veremiyorum. Birkaç model resmi var elimde Ankarada Tavsiye edebileceğiniz bir moda evi var mı ? Kiralamak mı daha iyi satın almak mı ?

Kiralaman daha mantıklı ücret olarak arada çok büyük paralar oynamıyor, düğünden sonra gelinliğe yer bulmakta zorlanıyorsun, katlayıp dolaba koyacağın bir şey olmadığından. Çok yer kaplıyor.

Ben satın aldım, sonuçta kirayla satınalma arası fiyat çok az oluyor. Dolabımın üstünde duruyor ama beni mutlu ediyor :) Ankara da Ulusta Anafartalar çarşısının üst katı komple gelinlik. Her bütçeye göre her kalitede gelinlik var. Bakmanı öneririm.

evet gelinlik özel birşey aslında ama aldıktan sonrada ona yer bulamyorsun. Ben özel birsey olsun istiyorum. Kiralayarak özel dikim yaptırsam diyorum. Moda evlerini gezmeden önce modele karar vermem gerekiyor sanırım

Gelinlik Kirala diye bir sayfa var. Ben sayfa üzerinden moda evlerine ürün görselini gönderdim fiyat teklifi aldım ve diktirdim. Bence kirala zaten kiralamalarda da sana özel dikiyorlar. Tek farkı kiralayıp moda evine geri veriyorsun. Düğün sonrasında 2 hafta sonra geri verdim moda evine gelinliği, o süre zarfında bile koyucak yer bulamadım

ayy bendede 3 hafta kaldı o zaman banada fazla gelmıstı :) heh demıstım dogru karar vermısım kıralamakla

Arkadaşlar çok kararsızım yaza düğünüm var ama bir türlü karar veremiyorum. Birkaç model resmi var elimde Ankarada Tavsiye edebileceğiniz bir moda evi var mı ? Kiralamak mı daha iyi satın almak mı ?

evet gelinlik özel birşey aslında ama aldıktan sonrada ona yer bulamyorsun. Ben özel birsey olsun istiyorum. Kiralayarak özel dikim yaptırsam diyorum. Moda evlerini gezmeden önce modele karar vermem gerekiyor sanırım

Güzel senaryo ama o kadar safsınız ki yakalandınız !

Bizimle değilsiniz, pardon siz 1 kişi olduğunuz için bizimle değilsin !

xxxx gelinlik adında bir firma var ben nişan elbisemi ordan almıştım.. tek kelimeyle mükemmel bi firma bana her konuda yardımcı oldular sanada öneririm.. Web site adresi - ....Ankara şubesinin linkinide atıyorum canım .....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…