Gelinlik Modelleri Gelinlik modelime sizler de bakar mısınız?

hard_disc

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
1.546
6
316
Adana
Bu modeli uzun zaman önce seçtiğim için düğün yaklaştıkça acaba başka modeller nasıl olur düşüncesi sardı beni (Boyum 1.60 kilom da 50.). Kararsızlığa düşmek istemiyorum. Sizlerin de fikirlerini almak isterim. Model La Sposa'nın Molucas modeli, renk olarak kırık beyaz düşünüyorum. Nasıl bir duvak gider bu modele; (dantelli mesela?)

canım gelınlıgın cok guzle sakın vaz gecme ıcıne sıne sıne dıktır duvaka gelınce ben stılıst degılım amam kendı gelınlıgımı duvamgıma kadar kendım tasrlamıstım senın gelınlıgıde gorunce helekı arka kuyrugunu bayıldım o tarz bı duvak manyak olur artık her gelınde duz ıkı uc tas atılmıs duvaklar dan gına geldı benım fıkrım gelınlıgın kuyrugundakı model gıbı yaptır yırtılmıs gıbı amam yıende senın kendıne kalmsı bısye

Teşekkür ederim. Duvak fikri için de sağol, doğrusu o tarz bir duvak hiç gelmemişti aklıma; hem farklı hem de gelinlikle uyumlu olur galiba. Düğünüm de 1 kasımda, bir an önce dikilmeye başlansa iyi olacak.

tatlım model gerçekten çok güzel.özellikle de kırık beyaz olması bu modeli ayrı bi güzel yapmış.sade bir duvak iyi olur bence.çünkü etek kısmı hareketli olduğu için duvak da hareketli bişi olursa göz yoyar diye düşünüyorum.

ben de çok beğendim ne çok sade ne çok şatafatlı,ama bu modeli diktiriyorsan eğer kumaş rengi çeşidi fln hep resimdkei gibi diktir derim çnükü terziler bu modeli dikiyoruz diyorlar bir bakıyorsun ortaya farklı birşey çıkmış,diktirmek hep riskli gelmiştir bana

tatlım gelinlik bir harikaaaa ..tam benim de tarzım ama bence ASLA diktirmeye kalkma.cünkü la sposa pronovias gibi markaların ne kumaslarını ne de kalıplarını dikebiliyorlar.inan bana cokkkkk arastırdım hiç gerek yok.bende yeni aldım gelinligimi pronoviasın rebeca modeli 2009 modeliydi ama cok tuttu diye sitesinde gördüm (zaten magazadada söylemişlerdi) 2010 kataloguna da koymuslar mutlaka git dene gör derim.pronoviasın sitesinden de bak hatta benim de baslıgım var bu da benim pronovias gelinligimi diye kk da :) diktirmeye gittiginde diolar ki resme bakıp :bak iştie bu kusaı kullanmıs üstüne de bu danteli koymus işte tmam aynısı olucak fln alakası yok.aldıktan sonra görüsyosun gelinlikte o dedigi dantelin altında 3 kat daha baska dantel var.iyi bir yere diktirince zaten 2200 fln diyo .e bende 1560 euroya mı ne aldım .duvakları pahalı benimki 500 dü ama duvagını da ordan almayabilrsin yani :)kaydirigubbakcemile3

Diktirmek riskli tabii ama ben Adana'da oturuyorum ve burada La Sposa ya da Pronovias mağazası yok:çok üzgünüm: Bir kaç gelinlik diken modaevine baktım kiralık 1000-1500 lira satılık da 1500-1800 arasında fiyat verdiler. Yaptıkları gelinliklere de bakıtm iyi görünüyorlardı. Düğünüm de 1 Kasım'da, en kısa sürede siparişi vermem gerekiyor...

hımm dogru o zaman canım haklısın .inşallah hersey gönlüne göre olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…