Arkadaşlar merhaba az önce bir gelinlikçiye begendiğim modeli gösterdim ve özel dikim fiyatını sordum 2500 tl dedi bana iyi geldi ama sormak istiyorum bu konuda tecrübeli olan arkadaşlara fiyatı sizce nasıl pahalımı ?Birde önündeki beyaz fiyonk toz pembe olucak
Arkadaşlar merhaba az önce bir gelinlikçiye begendiğim modeli gösterdim ve özel dikim fiyatını sordum 2500 tl dedi bana iyi geldi ama sormak istiyorum bu konuda tecrübeli olan arkadaşlara fiyatı sizce nasıl pahalımı ?Birde önündeki beyaz fiyonk toz pembe olucak
Beden kısmı kısa kalmıs bence.
Biraz tıknaz gösterebilir. Kabarıklık biraz aşağıdan başlasa daha güzel olabilir.
Model hoş bence, Tozpembe fiyonk çok yakışır.
Fiyat konusuna gelince çok sıkı pazarlık yapmanı öneririm.
2500 biraz fazla gibi, çünkü pek detayı, danteli, işlemesi yok.
Gelinlik coook cook güzel ve seker benim begendigim gelinliklerdengelinlik 21 de zaten 2000 den baslıyor fiyatları siz nerede diktirecekseniz bilmem de
Arkadaşıma sordum oda 2300'e diktiriyormuş sanırım benimkide o fiyatlara gelicek gelinliklikçilere sormam lazım daha araştırmadım tam ama ortalama bu fiyatlardaymışbence pahalı tatlım çünkü aynı gelinliği daha ucuza satan yerler de var.. iyice bir araştır derim.
Evet bende Gelinlik 21'den sordum fiyatı başka bir moda evi daha uygun fiyatlara yapabilir.Ama diktirmişkende iyi bişey diktirmek gerekir.O 1250 tl'de tamamen reklam yani maksat dikkat çekmek=)aaaaa gerçekten mi ben 1-2 ay önce sitesinde gördüm gelinliklerimiz 1250 tl den başlıyo diye yazıyodu :26:
aaaaa gerçekten mi ben 1-2 ay önce sitesinde gördüm gelinliklerimiz 1250 tl den başlıyo diye yazıyodu :26:
Evet ya suan %50 indirim var keşke o taraflara yakın olsaydım İstanbuldayım ne yazıkki herkes aynı fiyatı söylüyo ya istanbuldan diktiricem yada nişanlım antalyada orda diktiricem az kaldı 5 ayCanım bak gelinlik 21 bursa şubesi yeni açıldı bu model de %50 indirim var. ara sor yakınsa git oradan al.
Tercih meselesi bu tabi ki 10 tane gelinlikçiye sordum 7si bana 2000 ve üstü söyledi diğer üçüde pek iyi bi yer değildi sen bi habersin sanırım gelinlik fiyatlarından bide gelinliğin tamamen şekli bu değil diktirdikten sonra yüklerim resmini ona bayılacaksın buna eminim=)Açıkçası beğenmedim fiyatıda böyle bir gelinlik için yüksek yoksa o paraya şahane gelinlikler bulabilirsin , bel yok boyun kısa gözükcek uzun boylususan daha kötü durcak kısaysan da yerlerde yuvarlanıyomuşun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?