• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik modelim ve fiyatı sizce nasıl

sseyyma

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
121
1
316
Arkadaşlar merhaba az önce bir gelinlikçiye begendiğim modeli gösterdim ve özel dikim fiyatını sordum 2500 tl dedi bana iyi geldi ama sormak istiyorum bu konuda tecrübeli olan arkadaşlara fiyatı sizce nasıl pahalımı ?Birde önündeki beyaz fiyonk toz pembe olucak

Eklentiler

• $1766_10151178694617021_163497940_n.jpg
    $1766_10151178694617021_163497940_n.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 117
Arkadaşlar merhaba az önce bir gelinlikçiye begendiğim modeli gösterdim ve özel dikim fiyatını sordum 2500 tl dedi bana iyi geldi ama sormak istiyorum bu konuda tecrübeli olan arkadaşlara fiyatı sizce nasıl pahalımı ?Birde önündeki beyaz fiyonk toz pembe olucak

canım gelinlik çok çok hoş öncelikle:) fiyatlar genelde bu civarda zaten ama sen yinede araştır bi istersen.

tatlım model çok hoş birebir onu dikiyosalar fiyatta iyi lakin boyun kaç kaç kilosun o gelinlik olduğundan çok kilolu gösterir yada hamile gelinliği gibi durabilir. fikrimce modelin aynısını kabarıklık daha aşağıdan başlıycak şekilde diktir üst kısmı biraz daha uzat :16:

Beden kısmı kısa kalmıs bence.
Biraz tıknaz gösterebilir. Kabarıklık biraz aşağıdan başlasa daha güzel olabilir.
Model hoş bence, Tozpembe fiyonk çok yakışır.
Fiyat konusuna gelince çok sıkı pazarlık yapmanı öneririm.
2500 biraz fazla gibi, çünkü pek detayı, danteli, işlemesi yok.

Herkesin dediği gibi beden mesafesi çok kısa. Yüksek belli gelinlik bile değil resmen göğüs altıntan robalı gibi olmuş bu :)

Tül etek üstü straples bir gelinliği 1500e de diktirebilirsiniz, 4500e de. Önemli olan kaç kat tül olacağı, tülleri nasıl kesecekleri. Aynı model gelinliği çok iyi de dikebilirsiniz, berbat da. Terziye biraz daha ayrıntı sorun ki fiyatı değerlendirebilin.

fiyat bence normal canım özel dikim olacaksa ama..

Beden kısmı kısa kalmıs bence.
Biraz tıknaz gösterebilir. Kabarıklık biraz aşağıdan başlasa daha güzel olabilir.
Model hoş bence, Tozpembe fiyonk çok yakışır.
Fiyat konusuna gelince çok sıkı pazarlık yapmanı öneririm.
2500 biraz fazla gibi, çünkü pek detayı, danteli, işlemesi yok.

canım maliyetsiz gibi görünüyor ama o nakışı zaten bi maliyet. üzerindeki incilerde öyle. eğer kalitali incilerse çok pahalılar.. bende aynı işi yapıyorum ordan biliyorum.. 2500 normal çüünkü bunun dikimi var,provar yapılıyor gelinlik teslim alınmadan 2-3 kez. bunlarıda düşünmek gerekir

Evet kabarıklığın başlangıç yeri çok yukarda ben kaburga kemiklerimin bitiş yerinden başlatıcam kabarıklığını ve üst kısmı biraz daha m şeklinde olacak içinede çıtçıtlı askı diktiricem elbise oynarken düşerse çıtçıtlı askıları takmayı düşünüyorum.Fiyatlar genelde heryerde böyle ben özel dikim yaptırıcam çokda ucuza kaçıp basit birşeyde istemiyorum

Gelinlik coook cook güzel ve seker benim begendigim gelinliklerden :9: gelinlik 21 de zaten 2000 den baslıyor fiyatları siz nerede diktirecekseniz bilmem de :34:

Gelinlik coook cook güzel ve seker benim begendigim gelinliklerden :9: gelinlik 21 de zaten 2000 den baslıyor fiyatları siz nerede diktirecekseniz bilmem de :34:

aaaaa gerçekten mi ben 1-2 ay önce sitesinde gördüm gelinliklerimiz 1250 tl den başlıyo diye yazıyodu :26:

cnm nerede oturuyorsun bilmiyorum ama kuyumcukent yenibosna ya bakmanı önericem. Ben dantel kullanılmış bir gelinliği 1.800 e diktirdim. ve baştan sağma değil özenle yaptılar.bu gelinlikte çok maliyetli gibi durmuyor. 4 saat giyeceğin şeye verme bu kadar bence tabi..birde arkadaşlara katılıyorum. kabarıklık asagıdan baslasın. bel oyuntun ortaya çıksın. bu şekilde çok basık gösterir.

gelinliğin üst kısmı kısa bence onu daha uzun yaptırırsan vucudunu saracak şekilde daha zarif olacaktır.

bence pahalı tatlım çünkü aynı gelinliği daha ucuza satan yerler de var.. iyice bir araştır derim.

bence pahalı tatlım çünkü aynı gelinliği daha ucuza satan yerler de var.. iyice bir araştır derim.
Arkadaşıma sordum oda 2300'e diktiriyormuş sanırım benimkide o fiyatlara gelicek gelinliklikçilere sormam lazım daha araştırmadım tam ama ortalama bu fiyatlardaymış

aaaaa gerçekten mi ben 1-2 ay önce sitesinde gördüm gelinliklerimiz 1250 tl den başlıyo diye yazıyodu :26:
Evet bende Gelinlik 21'den sordum fiyatı başka bir moda evi daha uygun fiyatlara yapabilir.Ama diktirmişkende iyi bişey diktirmek gerekir.O 1250 tl'de tamamen reklam yani maksat dikkat çekmek=)

yanlıslık olmasında yani :37: benım kuzenım ordan diktirdi gelinligini. ve bi ilcede yenı acıldıgı ıcın ındırımlı yaptılar diye biliyorum yanı 2000 indirimli hali :53: belki gelinlikten gelinlige fark eder ama hakkını veriyolarlar yanii :34:

Canım bak gelinlik 21 bursa şubesi yeni açıldı bu model de %50 indirim var. ara sor yakınsa git oradan al.

Canım bak gelinlik 21 bursa şubesi yeni açıldı bu model de %50 indirim var. ara sor yakınsa git oradan al.
Evet ya suan %50 indirim var keşke o taraflara yakın olsaydım İstanbuldayım ne yazıkki herkes aynı fiyatı söylüyo ya istanbuldan diktiricem yada nişanlım antalyada orda diktiricem az kaldı 5 ay

Açıkçası beğenmedim fiyatıda böyle bir gelinlik için yüksek yoksa o paraya şahane gelinlikler bulabilirsin , bel yok boyun kısa gözükcek uzun boylususan daha kötü durcak kısaysan da yerlerde yuvarlanıyomuşun gibi

Açıkçası beğenmedim fiyatıda böyle bir gelinlik için yüksek yoksa o paraya şahane gelinlikler bulabilirsin , bel yok boyun kısa gözükcek uzun boylususan daha kötü durcak kısaysan da yerlerde yuvarlanıyomuşun gibi
Tercih meselesi bu tabi ki 10 tane gelinlikçiye sordum 7si bana 2000 ve üstü söyledi diğer üçüde pek iyi bi yer değildi sen bi habersin sanırım gelinlik fiyatlarından bide gelinliğin tamamen şekli bu değil diktirdikten sonra yüklerim resmini ona bayılacaksın buna eminim=)

Back