Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani orası da doğru tabiiO zamana moda o kadar çok değişir ki
Evet baktım gayet sade ve hoş beğendim de tavsiye için teşekkür ederimYani çok değişir modeller.. ama bohem tarz moda onu söyleyebilirim. Bohem modeller diye arat bakalım çıkanları beğenecek misn..
De mi oysa ne hayallerle seçmiştik henüz ben de giyemedim gelinliğimi bundan sonra hiçbir şeye heves edeceğimi sanmıyorum hayat çok kez yaktı ağzımı..Virüsle 2 senenin ne ilgisi var kız asıl ben üzüleyim haftaya düğünüm olacağıdı ayh başıma ağrılar çıktı gene. Gelinliğim bile kaldı ah canım gelinliğim nede güzeldi kim bilir ne zaman giyebileceğim (belki rüyamda).
De mi oysa ne hayallerle seçmiştik henüz ben de giyemedim gelinliğimi bundan sonra hiçbir şeye heves edeceğimi sanmıyorum hayat çok kez yaktı ağzımı..
Biz de 25 mayısa attık benim de umudum pek yok düşünmemeye çalışıyorumçok zor zaman geçiriyorum 30 mayısa attık tarihi ama yinede olmayacak biliyorum hevesimde yok zaten sayı çok arttı ve bu gidişle daha da artar gibi
Ah canım bizde de benzer dertler var benim ailem çok karışık beni çok üzüp yıprattılar ben üzüldükçe nişanlım onlara göz oluyor nişanlandığımızdan beri onu sakinleştirmeye çalışıyorum ne güzel şimdi kendi yuvamızda her şeyden uzakta olacaktıkvalla ailemde eşime karşı bi garip sürekli onu ezip duruyorlar aynı memleketliyiz ailecek tanışıyoruz yüz buluyorlar valla ailelerin arasıda karışmak üzere sanki herşey Allak bullak oldu gibi nerden geldi bu corona ya
Ah canım bizde de benzer dertler var benim ailem çok karışık beni çok üzüp yıprattılar ben üzüldükçe nişanlım onlara göz oluyor nişanlandığımızdan beri onu sakinleştirmeye çalışıyorum ne güzel şimdi kendi yuvamızda her şeyden uzakta olacaktık
Nişanlım da kincidir malesef. Kendi ağzıyla söylüyor bu yaptıklarını unutmucam senin canını yakarlarsa ben de onların canını yakarım diyeaynen ya ben üzülüyorum diye eşimde onlarla konuşmak istiyor ama eşimi alt etmeye çalışıyolar sen bilmezsin anlamazsın cahilsiniz diyip duruyorlar eşimin aileme karşı bakış açısı değişti ve çok karmaşığım yarın bir gün yine evime giderim ama eşimin, ailemin yaptıklarını unutmaz diye düşünüyorum kinci biri çünkü. arada kaldım resmen
Nişanlım da kincidir malesef. Kendi ağzıyla söylüyor bu yaptıklarını unutmucam senin canını yakarlarsa ben de onların canını yakarım diye
Yok yahu, ne kusuru... İnşallah sizin de gönlünüzden geçen olur Üzülmeyin, üzenlere de izin vermeyin. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sizlere de mutluluklar dilerim ❤
Ah şu corona yok mu... Tüm yaşamı durdurur hale getirdi... Tek temennim daha fazla can kaybı yaşanmadan bitmesi.. Size de mutluluklar diliyorum şimdiden, üzüntü stres yapmamaya çalışın... Emin olun ki o tür şeyler insanı daha çok yiyip bitiriyor. Pozitif kalmaya çalışın
Ah şu corona yok mu... Tüm yaşamı durdurur hale getirdi... Tek temennim daha fazla can kaybı yaşanmadan bitmesi.. Size de mutluluklar diliyorum şimdiden, üzüntü stres yapmamaya çalışın... Emin olun ki o tür şeyler insanı daha çok yiyip bitiriyor. Pozitif kalmaya çalışın