Gelinlik Modelleri Gelinlik maceram ve gelinlik modelim

gul89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
143
0
MODELLER ALT KISIMDA...

Kızlar sizle gelinlik maceramı paylaşmak istiyorum çünkü bu macera da bu sitenin ve doğal olarak sizlerinde olumlu etkisi var.

Şöyleki yıllardır gelinlik modeli araştırması yapıyorum ve bunları bilgisayarıma kaydediyordum doğal olarak ve son 6 aydır aklımda sadece bir model vardı boydan ve tamamen fransız dantelli bir gelinlik ...

Ama tamda gelinlik modeli bakmaya gideceğim zaman diliminde bilgisayarım tamire gitti ve ben elimde hiç bir model olmadan sadece aklımda ki modellerle modaevi gezdim :KK43:

Gelin görün ki burda da daha önce bir topicte paylaştığım gibi tesettürlü olduğumdan tamamen fransız dantelli bir gelinlik çok düz olur dedi bir kaç modaevi ve benim kafam gördüğüm diğer modellerinde etkisiyle iyice karıştı.

Birde üstüne nişanlımda beğendiği bir kaç modeli bana gönderip kafamı iyice katıştırdı çünkü aklımda hiç olmayan bir modeldi. Beğendiğim bir modaevinde tamda nişanlımın beğendiği tarzda bir model vardı bende onun istediği üzere giyindim giydiğimde herkeste bende dahil çok beğendik.

Boyum 1.73 olduğu için genelde modelleri taşıyorum ve güzel duruyor.
Bununda etkisi ile o modeli sipariş verdik.

Gel gelelim bilgisayarım tamirden gelip diğer kaydettiğim modellere bakınca anladımki benim aklım hep ama hep diğer yani benim kafamda ki modelde kalmıştı.

1.provaya kadar içim içimi yedi. Ve en sonunda bu benim gelinliğim kimsenin etki altında kalmadan kendi içime sinen gelinliği giyinmeliyim dedim ve oturdum bir gece tüm modelleri çıktı alarak kendi istediğim gelinliğe uygun bir model tasarladım.

Bu arada bir yıl stilist kursuna gittin ve kumaşlardan dantelden tasarımdan az çok anlarım.
Bu yüzden bu benim gelinliğim ve ben tasarlamalıyım dedim.

Model fotoğraftakinin aynısı değil aslında ama en benzer tarzda bu fotoğraf olduğu için bunu koyuyorum. Benimkisi biraz daha kabarık. Dantelide daha farklı.

Ama nihayet içime sinen bir gelinliğim olacağı için çok mutluyum :):):):)

boshayallersmile :teytey: a.s. :asigim:

Daha önce sipariş verdiğim modelide yine bir topicte paylaşmıştı pronovias rio modeliydi.

oda çok güzel bir modeldi aslında.

http://i1003.hizliresim.com/2010/3/19/3826.jpg

Son düzenleme:
sade ama şık modeller.seninkinide en kısa zmanda görürüz inş canım

teşekkür ederim canım.

Bende aynen böyle bir şey istiyodum nişanlığım çok şatafatlıydı altın rengi ve üst bedeni sırf swarovski taşlarla süslüydü altıda sırf fırfırdı. Gelinliğimi asil sade ve kibar olsun istedim.

Günün modası değil de ileride baktığımda hala beğenilen bir model olsun istedim

canım benım gelınlıgımde tamamen fransız dantelı boydan duvagımda oldukca uzun cok guzel bı secım yapmısız bence cok asıl ve sık gözukuyor dantel gelınlıkler....

Bende aynen öyle düşünüyorum zeliş çok teşekkür ederim

kızlar o kadaranlattım ama hiç bir şey yazmadınız :umursamaz:

Ben de senin gibi tamamen fransiz dantelli gelinliklere bayiliyorum ve boyun da uzunmus cok guzel duracagina eminim, paylastigin resimlerdekiler de cok guzel .
insanin aklinda bir sey olunca digerleri cok guzel dursa da insanin icine sinmiyor.
ben de ablalarimin istegi uzerine daha firfirli satenli vs modeller denedim guzel durdu mu durdu ama
fransiz dantellerin icinde kendimi cok daha zarif ve guzel hissettim
iki ayri dantelli modelin arasinda kaldim bu cumartesi siparis vericem bakalim nasil karar vericem bilmiorum ben de.
umarim gonlune gore dikerler cok guzel tasiyacagina eminim.
sen dantelin uzerine tas isleme yaptiricak misin?

kıslar bir kere giyeceksiniz onun için isdediginiz modeli ama yakışmakda önemli tabi boy ve kilo önemli her model i herkez taşıyamaz

X