Gelinlik Modelleri Gelinlik Kombinasyonu :) Fikirlerinizi İstiyorummm

selin66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
96
0
86
Manisa
arkadaşlar aşağıda resmini paylaştığım gelinliğe gelin tacı, saçı, makyajı, çiçeği ve aksesuarları konusunda önerilerinizi fikirlerinizi bekliyorum

Balerin topuzu gibi bi'topuz ve topuzun altından takılan duvaklar varya onlardan mükemmel olur öyle
Makyajında da arkadaşın dediği gibi toprak tonları.
Mümkün olduğunca gözlere ağırlık verdir ve lütfen sim kullandırma bazıları gelini çok komik yapıyolar
Dudaklar kendi rengine yakın olsun ki gözler odak noktası olsun her fotoğraf karende
Çiçek için ben olsam canlı fuşya rengi çiçek kullanırdım ya da canlıymış gibi gözükenler var ya onlardan
Ayakkabı için bi'topuklu bi'de beyaz babet al bence, çünkü tüm gün çok yorulacaksın gelinlik altında gözükmeyeceği için zaten sorun olmaz

Evlenesim geldi, hevese geldim birden

Gelinin şık olması sadeliğinden gelir. çok yoğun makyaj yakışmıyor gelinliğe.
çiçeğini de beyaz güllerden bir buket yaptır. Yakında düğün var sanırım

Son düzenleme:
kısmet olursa ağustosta düğün var acayip kararsız kaldım açık mı yaptırsam diye düşündüm renk olarak dediğiniz gibi göz makyajı ön planda pastel tonlarda tercih edeceğim :) ayakkabıyı pudra almayı düşünüyordum, pudra çiçeklerle kombinleyip ama fuşya da çok hoş olur aslında ne yapsam ki ya strese girdim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…