• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Kombinasyonu :) Fikirlerinizi İstiyorummm

selin66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
96
0
86
Manisa
arkadaşlar aşağıda resmini paylaştığım gelinliğe gelin tacı, saçı, makyajı, çiçeği ve aksesuarları konusunda önerilerinizi fikirlerinizi bekliyorum:16:

$12.jpg

Balerin topuzu gibi bi'topuz ve topuzun altından takılan duvaklar varya onlardan mükemmel olur öyle:16:
Makyajında da arkadaşın dediği gibi toprak tonları.
Mümkün olduğunca gözlere ağırlık verdir ve lütfen sim kullandırma bazıları gelini çok komik yapıyolar:1:
Dudaklar kendi rengine yakın olsun ki gözler odak noktası olsun her fotoğraf karende:12:
Çiçek için ben olsam canlı fuşya rengi çiçek kullanırdım ya da canlıymış gibi gözükenler var ya onlardan:10:
Ayakkabı için bi'topuklu bi'de beyaz babet al bence, çünkü tüm gün çok yorulacaksın gelinlik altında gözükmeyeceği için zaten sorun olmaz:31:

Evlenesim geldi, hevese geldim birden:52::9::9::9::9:

Gelinin şık olması sadeliğinden gelir. çok yoğun makyaj yakışmıyor gelinliğe.
çiçeğini de beyaz güllerden bir buket yaptır. Yakında düğün var sanırım

Son düzenleme:
kısmet olursa ağustosta düğün var :9: acayip kararsız kaldım açık mı yaptırsam diye düşündüm renk olarak dediğiniz gibi göz makyajı ön planda pastel tonlarda tercih edeceğim :) ayakkabıyı pudra almayı düşünüyordum, pudra çiçeklerle kombinleyip ama fuşya da çok hoş olur aslında ne yapsam ki ya strese girdim şimdiden

Back