• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinlik kararszılığı

yassell

sen benim en kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
87
0
36
Kocaeli
arkadaşlar aranızda benim gibi olaan varmı yada size oldu mu? 2 Haziranda düğünüm var ve ben daha hiç gelinlik bakmadım:( korkuyorum istediğim şeyi bulamamaktan gelinlik yakışmamasından ne biliyim bu tür düşünceler ve aklımda karışık neyse çok geç kaldım diye de stres yapmaya başladım paylaşmak istedim sadece:((((

merak etmeyin, halen 3 aydan fazla var. kaçırdığınız şey biraz daha uygun fiyatlardır sadece. yine de daha fazla geciktirmeyin ki iki ayağınız bir pabuca girmesin. bence internetten pek bakmadan direkt gelinlikçi gezmelerine başlayın. önce hazırlardan arayın, beğendiğiniz olmazsa özel dikime karar verirsiniz...

teşekkür ederim sorun heralde hep netten bakıyorum oyüzden içim sinen bişey olmayacakmış gibi geliyor

hic korkmana gerek yok ben zamaninda ilk girdigim dukkandan ilk giydigim gelinligi cok begenip almistim :1::1:

ama simdi diyorum gerci keske biraz daha bakinsaydim diye filan,ama önemli olan mutluluk tabi...

bu arada ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN,MUTLULUKLAR DILERIM:16:

canım yaa gelinlik herkeze yakışır 3 ayın kalmış ve çok az kalmış benimde ağustosat ve bugün denedim ilk defa bikaç tane büyülendim resmen yaa git gez dolaş

yaaaa kızlar beni de telaşlandırdınız şimdi.. benimde düğünüm mayısta. bende hiç bakmadım gelinlik. martta falan bakmayı düşünüyorum..

önce Allah herkesin gönlüne göre versin.. Allah tamamına erdirsin.. benimde düğünüm 3 haziranda ilk defa dün baktık ve gelinlik sonuçta herkese hepsi yakışıyor önemli olan seni etkilemesi hayallerinin gelinliği olması.. :21: dün çok baktık sadece 7 tanesini denedim ve 8. denediğim gelinlik tamam bu diyebildim kısmet olunca hiç bişi diyemiyorsun oluyor zaten sıkıntı yapma illa bir yerde kısmetin vardır. sadece artık gelinlikçileri gezmeye başla fiziğini bilmiyorum ama hazırlar büyük geldi üstümde beğendiğim model benim bedenime göre dikilecek... hayırlısı olsun hakkında kolay gelsin... :46:

önce Allah herkesin gönlüne göre versin.. Allah tamamına erdirsin.. benimde düğünüm 3 haziranda ilk defa dün baktık ve gelinlik sonuçta herkese hepsi yakışıyor önemli olan seni etkilemesi hayallerinin gelinliği olması.. :21: dün çok baktık sadece 7 tanesini denedim ve 8. denediğim gelinlik tamam bu diyebildim kısmet olunca hiç bişi diyemiyorsun oluyor zaten sıkıntı yapma illa bir yerde kısmetin vardır. sadece artık gelinlikçileri gezmeye başla fiziğini bilmiyorum ama hazırlar büyük geldi üstümde beğendiğim model benim bedenime göre dikilecek... hayırlısı olsun hakkında kolay gelsin... :46:

saol canım bende şu anda gribim hastalığımı bi atlatayım gidip bakıcamm ben minyonum:))))seninde hayırlı olsun canım inş çok mutlu olursun o gelinliğin içinde herşey istediğin gibi olur

aynı korkuyu ben de yaşadım canım.hep netten bakıyordum bi de tesettürlü olunca daha bi korkuyodum istediğimi bulamıycam diye.Ama bakmaya başlayınca devamı geliyo,rahat ol:) eminim bulursun gönlüne göre.Ama yavaş yavaş bakmaya başla bence.benim de nisanda düğünüm inş,yaklaşık 1 ay oldu gelinliğimi alalı.bana da geç kalmışsın dediler,sadece kol dikilcek ve nisanın ortasında teslim edilcek.

Benimde düğünüm 23 haziranda ben gelinliğime karar vermiştim zaten , Ankarada ant çarşısında tanıdık bir gelinlikçi vardı, gidip siparişimi verdim, hiç gezmedim:) bir kaç model denedim ardından prova verdim, Fiyatta çok uygundu.. Yanlız bi sorun var gelinlik içine giymek için jartiyer takım aldık fakat bir kaç kişiden duydum çok rahatsız ettiğini falan ama gelinlikçi o olmadan güzel durmaz dedi, ve provamı o çamaşırların üstünden aldı.. Merak ettim kullanan varsa yeni inci diye bir markadan aldık giyince hiç rahatsız olmadım ama gelinlik giyince üstüne nasıl oluyo? Bilgilendirirseniz sevinirim....

Back