- Konu Sahibi kararsizkararli
-
Ben şahsen straples gelinliklerden ziyade askıyı veya kollu olanları hele de iyi danteldense daha çok beğeniyorum. Ama sizin durumunuzu bilemem . En iyisi gelinlikçinizin prova sırasında kenar dilimlerini üstünüze iğneleyerek farklı askı tiplerini size sorması olurdu
Bir kere Türk bayanlarının gerdan mesafesi zaten kısa olduğu için bir de dekolte kapatma işine girildi mi modeller zaten orijinal halinden çıkıyor malesef...Yalnız eğer başlangıcını yukarı çekecekseniz straples güzel durur mu ki?
Minenes anlamadım, mesela benim boynum kısa değil; bu durumda dekolte nasıl olmalı?
Eki Görüntüle 385225
kızlar bu fotoğrafı da buldum netten, bir sorum var ama size,, ben sırt kısmını beğendim de, yaka kısmı çok mu boğuyo gibi, modellerin üzerinde daha güzel sanki, bu dantel askıları kendi içine hafif katlayarak inceltilebilr mi acaba ??
Bence bu bayan dekoltenin ortasını vs iğneletmiş bir gariplik var. Ayrıca bu tip askılarda yandan kıvırmak olmaz çünkü dilimlerin kenara gelmesi lazım, ama yapılırken daha ince yapılabilir...
onu bunu bilmem tek diyeceğim sevgili minenes bu forum kızlarını evermeden gelinlik danışmanı olmadan gitme bu forumdan emi en azından şu nezaman evleneceği mechul olan ama pronovias perla aşığı nurcimik evlenmeden gitme buralardan seviyoz seni biz gidersen de gittiğin koordinatları söylede öyle git gelinliik kumaaş danteel die koşalım peşinden :)))
hilltime merhaba , hayırlı olsun şimdiden :)
ben de bermeo düşünüyorum daha denemedim, aslında hiçbişey yapmadım ama , sen orjinal pronoviasi deneyip de mi karar verdin yoksa sadece netteki fotoğraflardan beğenip mi dikitrmeye karar verdin,, ben korkuyorum denemeden üzerimde duruşunu görmeden diktirme kararı almaya da ondan sordum..
bir de istanbuldaysan nerde diktiriosun, kumaşları nerden aldın, ne kadara ve mümkünse paylaşabilirmizisin fotoğraflarını bizimle,, teşekkürler şimdiden :)
Eki Görüntüle 386460
arkadaşlar nette bu fotoğrafı da buldum da, bermeo modelini diktirrken üst kısım dantelli alt kısım böyle olsa nasıl olur die fikirlerinizi almak istedim,, arkadakı kuyruk olabilir de olmayabilir de,, bir de bu tül düz glb, bermeo puantiyeliydi minik minik, punatiyeli olsa bu şekilde nasıl olur acaba??
Mankenden ziyade şu bayanda beğendim:
Normalde kır düğününe komple dantel ağır bulurdum ancak hoşuma gitti...[/QUOT
işte bu gelinlik...
Teşekkür ederim :))
Resimde görüp beğendim ardından nişanlımla pronovias'a gidip denedim gelinliği. Kumaşına, tarlatanına vs. her şeyine dikkat ettim gerçekten çok hoş bir gelinlikti; fakat denediğim gelinlik demo olduğu için boy ve beden olarak büyüktü. Fiyatı için de 6.300 civarı gibi şey söylediler. Bence bu kadar para bir gelinlik için verilmemeli daha doğrusu sadece marka'ya verilmemeli.
Fatih'i gezdik nişanlımla birçok yere girdik, açıkçası herkes aynısını dikeriz diyerek garanti verdi ama ben her yere güvenemedim. Fiyat olarak da kimi yer 3500 kimi yerler de 2500 civarı istedi. Biz bir tanıdık vesilesiyle pasajın içindeki bir gelinlikçiye girdik bayağa bir pazarlıktan sonraya da 2200'e anlaştık. Şuna dikkat etmek gerekir bu gelinlik modeli için; benim gerdan mesafem büstiyeri giydikten sonra bayağa bir kısaldı. Provada gelinliğin askısını denerken de hiç hoş durmadı, kolye taktığım zaman güzel durmayacaktı; başka şekilde de askı istemedim. Şu anda straplez olarak dikiliyor gelinliğim. Göğüs kısmı pronovias'ın berlin modeliyle aynı oluyor. Kumaşını gelinlikçim buldu, rengi krem ve bana pronoviastaki modeline benzer birkaç dantel modeli gösterdi ben de içinden en çok hoşuma gidenini seçtim. Gelinlik tamamlanmadan fotoğraf almak istemedim o yüzden fotoğrafım yok ne yazıkki.. Fakat çok şükür provada gelinliğimde pronoviastaki havayı görebildim. Danteli iyi olduğu için sönük durmadı.
Bir de şu var ben kadının gözünü biraz korkuttum sanırım; çünkü bermeo modeline benzemezse o kadar para da zaman da boşa gidecekti. İkinci provada da fark ettim uğraşmışlar gelinlik için titiz davranmışlar. Şimdi sonucunu merakla bekliyorum.
Umarım sen de gönlüne göre bir gelinlik diktirirsin ve içinde çok mutlu olursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?