Gelinlik Modelleri Gelinlik için yorumlarınız

Minenes anlamadım, mesela benim boynum kısa değil; bu durumda dekolte nasıl olmalı?

Minenes anlamadım, mesela benim boynum kısa değil; bu durumda dekolte nasıl olmalı?

Orijinali nasılsa öyle kalmasından yanayım ben her zaman. Zaten bir model tasarlanırken ona yakışacak yaka derinliğini de düşünüp yapıyorlar. Bizim abiye işinde de biliyorum. Çok güzel bir modelin yakasını müşteri kapattı mı aynı görüntüyü sağlamıyor malesef...

kızlar bu fotoğrafı da buldum netten, bir sorum var ama size,, ben sırt kısmını beğendim de, yaka kısmı çok mu boğuyo gibi, modellerin üzerinde daha güzel sanki, bu dantel askıları kendi içine hafif katlayarak inceltilebilr mi acaba ??

Bence bu bayan dekoltenin ortasını vs iğneletmiş bir gariplik var. Ayrıca bu tip askılarda yandan kıvırmak olmaz çünkü dilimlerin kenara gelmesi lazım, ama yapılırken daha ince yapılabilir...

Bence bu bayan dekoltenin ortasını vs iğneletmiş bir gariplik var. Ayrıca bu tip askılarda yandan kıvırmak olmaz çünkü dilimlerin kenara gelmesi lazım, ama yapılırken daha ince yapılabilir...

Ben orjinalini değil ama dikilmiş bir modelini denedim. Minenesin dediği gibi bir modeldeki yaka kısmıyla oynandığında aynı güzellikte olmayabiliyor. Yaka kısmı çok rahat ve güzeldi...

onu bunu bilmem tek diyeceğim sevgili minenes bu forum kızlarını evermeden gelinlik danışmanı olmadan gitme bu forumdan emi en azından şu nezaman evleneceği mechul olan ama pronovias perla aşığı nurcimik evlenmeden gitme buralardan seviyoz seni biz gidersen de gittiğin koordinatları söylede öyle git gelinliik kumaaş danteel die koşalım peşinden :)))

he heh, utandım bak, bir teveccüh daha istediğin perla olsun, inşallah kavuşursun. ben burada olmaya çalışırım, olmasam da bir şekilde ulaşırsın zaten ihtiyacın kalırsa. belki de o zamana kadar gelinlikçiler müşteriler uyandığı için zaten kendilerini biraz düzeltir de markaların kopyalarını dikerken biraz daha iyi araştırırlar.

canım ben kenardan kıvırmayı dememiştim, kenardan kıvırınca olmaz zaten, yoksa bunun gibi olur hani omuz kısımları daha ince göğse doru A gibi açılıo ya, omuza doğru içe doğru katlasalar olur mu dicem ama :) ben dikişin d sinden anlamam,, tvde akayın bi modelini beğenip kendimi nerelerde buldum

Teşekkür ederim :))

Resimde görüp beğendim ardından nişanlımla pronovias'a gidip denedim gelinliği. Kumaşına, tarlatanına vs. her şeyine dikkat ettim gerçekten çok hoş bir gelinlikti; fakat denediğim gelinlik demo olduğu için boy ve beden olarak büyüktü. Fiyatı için de 6.300 civarı gibi şey söylediler. Bence bu kadar para bir gelinlik için verilmemeli daha doğrusu sadece marka'ya verilmemeli.
Fatih'i gezdik nişanlımla birçok yere girdik, açıkçası herkes aynısını dikeriz diyerek garanti verdi ama ben her yere güvenemedim. Fiyat olarak da kimi yer 3500 kimi yerler de 2500 civarı istedi. Biz bir tanıdık vesilesiyle pasajın içindeki bir gelinlikçiye girdik bayağa bir pazarlıktan sonraya da 2200'e anlaştık. Şuna dikkat etmek gerekir bu gelinlik modeli için; benim gerdan mesafem büstiyeri giydikten sonra bayağa bir kısaldı. Provada gelinliğin askısını denerken de hiç hoş durmadı, kolye taktığım zaman güzel durmayacaktı; başka şekilde de askı istemedim. Şu anda straplez olarak dikiliyor gelinliğim. Göğüs kısmı pronovias'ın berlin modeliyle aynı oluyor. Kumaşını gelinlikçim buldu, rengi krem ve bana pronoviastaki modeline benzer birkaç dantel modeli gösterdi ben de içinden en çok hoşuma gidenini seçtim. Gelinlik tamamlanmadan fotoğraf almak istemedim o yüzden fotoğrafım yok ne yazıkki.. Fakat çok şükür provada gelinliğimde pronoviastaki havayı görebildim. Danteli iyi olduğu için sönük durmadı.

Bir de şu var ben kadının gözünü biraz korkuttum sanırım; çünkü bermeo modeline benzemezse o kadar para da zaman da boşa gidecekti. İkinci provada da fark ettim uğraşmışlar gelinlik için titiz davranmışlar. Şimdi sonucunu merakla bekliyorum.

Umarım sen de gönlüne göre bir gelinlik diktirirsin ve içinde çok mutlu olursun :)

gelinlik 21de grodum
cok begendım
ve fıyat aldım satılık 3500 lıra
kıralık 3000 lıra
cok begenıyorum ancak pahalı gelıyor
ama begenıyorum
henuz kararsızım

bu modelin aynısını mı buldunuz ? eğer danteli kumaşı vs. orjinaline yakınsa ve burdaki gibi gösterişli duruyorsa dikimin riskini almaktansa hazır dikilmişni almak daha mantıklı, hem 2 -3 ayki stresten de kurtuluyosun, aslında veridğin o fazladan bin liranın bi anlamı da bu gibi sanki :) çok merak ettim doğrusu gelinliği, fotoğrafı varsa paylaşaiblir misin ??

arkadaşlar nette bu fotoğrafı da buldum da, bermeo modelini diktirrken üst kısım dantelli alt kısım böyle olsa nasıl olur die fikirlerinizi almak istedim,, arkadakı kuyruk olabilir de olmayabilir de,, bir de bu tül düz glb, bermeo puantiyeliydi minik minik, punatiyeli olsa bu şekilde nasıl olur acaba??

Bu da güzel başka bir model olur. Ama önden diğerinden daha sade olacaktır muhtemelen. Bak, sırtın üstünü şu şekilde de çalışabilirsiniz:

yorum için teşekkürler :)

walla çok güzel olmuş sırtı yani ben çok beğendim ama giymem ben glb, çünki o kadar zayıf değilim, katlanmalar fln olursa kötü görünür sanki..

bermeoyu çok beğendim üstünü flan ama baktıkça önden eteğinde çok dantel var gibi,, bu gösterdiğim şekilde en altın üzerine bi sıra daha da ince düşünülebilir gibi sanki..

ama kuyruğunu da beğendim, sizin blogda yazdığınız Kate in kuyruğunun tül hali gibi geldi bi an :)

o zaman bermeo modelindeki sırt detayı olmayacak, tam olarak berlin modeli diktireceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…