- Konu Sahibi kararsizkararli
-
teşekkürler minenes...Çok şirin olmuş, yakışır o zaman:) Gelinlerin saçları hep topuz...Bermeo modelinde salık saç abest mi olur acaba? Ama topuzda o gelinliği daha ciddi yapar??
pronoviasın en beğendiğim modellerinden birisi. saç modeli için Birce Akalay'ın düğün fotoğraflarına bakmanı öneririm. bir de Tuba Büyüküstün'ün asi dizisinde düğündeki saçına. onun da duvağı senin istediğin tarzda sanırım. bir kaç tane de resim eklemeye çalıştım ama başardım mı bilemiyorum çünkü ilk deneyimim :)
Eki Görüntüle 378206 Eki Görüntüle 378207 Eki Görüntüle 378208
ben açık saç pek sevmiyorum gelinlerde, hiçbir zaman nerdeyse. bence senin çözümün, biraz önce arkadaşımızın paylaşmış olduğu tipteki -eğer becerebilirlerse ki şüpheliyim- doğal duran bir su dalgası ile yapılmış, tercihen örgü içeren bir dağınık topuz modeli olur. ben daha önce de senin gibi kırdüğünü isteyen arkadaşımız aqualilye bella'nın saç modelini önermiştim...
Eki Görüntüle 380637 Eki Görüntüle 380638 Eki Görüntüle 380637 Eki Görüntüle 380638
kızlar bir de burdaki gibi askı yapmışlar..aynı modeli mi yapmışlar anlayamadım pek ama..fikir olsun die eklemek istedim
Eki Görüntüle 380637 Eki Görüntüle 380638 Eki Görüntüle 380637 Eki Görüntüle 380638
kızlar bir de burdaki gibi askı yapmışlar..aynı modeli mi yapmışlar anlayamadım pek ama..fikir olsun die eklemek istedim
hmm..ben göğüs kısmı daha oyuk die pek benzetemedim ama, bermeonun askıları gövdeden geldiği için değiştirlmesi fikri de saçma geldi bana da şimdi bakınca :)
minenes bu forum sayesinde blogunu inceleme fırsatı buldum, gelinlik dikim dantel falan için baya yardımalrın dokuncak gibi şimdiden teşekkürler :)
ayrıca sadelik isteğin konusunda da seni sonsuza kadar destekliyorum :)
kızlar orjınal gelinlik fiatları hakkında bilgilenmemm lasım, yardımcı olabilecek kimse yok mu??
Diğer soruya cevap vermeyi unutmuşum. Ben şahsen gün ışığında gelinlik ve gelinlerin daha güzel göründüklerini düşünüyorum ve hayır, sadece düz renk beyaz bir elbise bile giyinip başına duvak taksa bir bayan, dolunayda ayın güneşten yansıttığı ışıkla aydınlatması misali ortalığı aydınlatır ve parlar bence. (vuuuu çok romantik oldu ama napayım, gelinliklere hastayım)
Şu çekim bence buna çok güzel bir örnek:
Manuel Mota for Pronovias 2012 Wedding Dresses | Wedding Inspirasi
Sanırım kuyruk içinde içine minik bir düğmemi bilmiyorum ama birşey koyuyorlarmış. Sonrasında kuyruk kısmını içeriye doğru yerleştirerek daha rahat hareket etmelerini sağlıyorlarmış. Mış, çünkü bu konulara çok acemiyim; kulaktan dolma bilgi:) Mutlaka da vardır; sende gelinlikçine danışıp sonrasında rahat etmek için yaptırabilirsin...
bermeo modelini görür görmez gelinliğimin modeline karar verdim; fakat her vücut tipine gitmiyor bu gelinlik. askılarının provasını alırken dekolte istemediğim için yakasını yukarıdan tuttum. böyle olunca göğsümün üst kısmı mankendeki gibi güzel durmadı. o şekilde de benim hoşuma gitmeyince straplez olmasına karar verdim. rengi de krem. geçen gün ikinci provaya gittim güzel oluyor gelinlik, altında üç kat hayal tül var 31 mayısta son provaya gidicem 5 haziranda da teslim alıcam inşallah.
Bir kere Türk bayanlarının gerdan mesafesi zaten kısa olduğu için bir de dekolte kapatma işine girildi mi modeller zaten orijinal halinden çıkıyor malesef...Yalnız eğer başlangıcını yukarı çekecekseniz straples güzel durur mu ki?
pronovias'ın aynı koleksiyon içinde berlin modeli var mutlaka görmüşsünüzdür. Straplez kısmı onunla aynı olacak inşallah. Peki sizin fikriniz nedir üçüncü provada yapılabilirse omuzbaşımlarıma hoş bir askı yaptırmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?