- Konu Sahibi kararsizkararli
-
100 metre mi! İşi bilmek böyle birşey işte...Bende çok beğendim ama aglaya mı bu mu daha uygun olur bilemiyorum...
bu gösterdiğin aglaya değil alce. kız bunu dikmek o kadar kolay ki. daha önce konuştuğumuz model bu değil yani
Eki Görüntüle 376205 Eki Görüntüle 376209 Eki Görüntüle 376210 Eki Görüntüle 376213 Eki Görüntüle 376206 Eki Görüntüle 376207 Eki Görüntüle 376208
1.kombin bu şekilde olabilir diye düşünüyorum; 3 saç modeli var...Kırmızı kurdele sadece adetten; ama düğün sonuna kadar üzerinde kalıyor...O yüzden en azından kısmen daha farklı olsun derken buldum resmi...
2.seçenekte; Eki Görüntüle 376214
3.seçenekte; Eki Görüntüle 376218
Hepsinde de uzun duvak ve kurdele, buket, açık saç modeli...
Burada biraz da bütçe önemli, özellikle gelinlikte. İlk gelinlik, bermeo modeli nerden baksan çok kumaş gerektirdiği için, 2500 civarına diktirilebilecek bir gelinlik. Aglaya modelinde 4 çeşit farklı malzeme, bu malzemeden biri özel yaptırılacağı ve yüksek bir işçilik olacağı için 3000 civarı bir ödemeyi gerektirir. Son olarak Alce ise, 1500-2000e rahat mal edilebilecek bir gelinlik.
Saç modellerinde bukleden kaçınmanı öneririm. Bu resimlerde böyle hoş görünürler bukleler, ama doğal bukle, bizim kuaförlerin yapamadıkları bir şey. Bu modeli götürürsen ben sana yapacakları şeyi söyleyeyim, saçına maşa yapacak ve bir ton sprey sıkacaklar, aşırı yapay şekillendirilmiş kıvırcık lüleli sert saçların olacak. Dolayısıyla, ben önermem maşalı saç.
Kırmızı kuşağı artık kimse düğün boyunca takmıyor. Evden çıkarken takılıp, arabada çıkarılıyor. Ben otelde, nikahı beklerken çıkarmıştım, arabada değil de. geçici bir kuşak için gelinliğin modelinde değişiklik yapmana gerek yok...
Teşekkür ederim...Bu arada resimde görülen gelin adayı minenesin eklediği bir resim...Orjinalmiş ve oldukça güzel durmuş...Ben bunun tam krem tonunu denedim...Muhteşem bir duvağı vardı, upuzun...Çok beğendim ama kuyruk uzun duvak ne kadar uygun olur bilmiyorum...
Kuyrukla ilgili çoğunlukla düğündeyken problemler olduğunu duydum ancak ben çok istediğim için kuyruk yaptırıyorum,ikisinide istiyosan yaptır içinde kalmasın,istersen sonradan duvağını çıkartabilirsin
Burada biraz da bütçe önemli, özellikle gelinlikte. İlk gelinlik, bermeo modeli nerden baksan çok kumaş gerektirdiği için, 2500 civarına diktirilebilecek bir gelinlik. Aglaya modelinde 4 çeşit farklı malzeme, bu malzemeden biri özel yaptırılacağı ve yüksek bir işçilik olacağı için 3000 civarı bir ödemeyi gerektirir. Son olarak Alce ise, 1500-2000e rahat mal edilebilecek bir gelinlik.
Saç modellerinde bukleden kaçınmanı öneririm. Bu resimlerde böyle hoş görünürler bukleler, ama doğal bukle, bizim kuaförlerin yapamadıkları bir şey. Bu modeli götürürsen ben sana yapacakları şeyi söyleyeyim, saçına maşa yapacak ve bir ton sprey sıkacaklar, aşırı yapay şekillendirilmiş kıvırcık lüleli sert saçların olacak. Dolayısıyla, ben önermem maşalı saç.
Kırmızı kuşağı artık kimse düğün boyunca takmıyor. Evden çıkarken takılıp, arabada çıkarılıyor. Ben otelde, nikahı beklerken çıkarmıştım, arabada değil de. geçici bir kuşak için gelinliğin modelinde değişiklik yapmana gerek yok...
çok ağır ve şık. yakışmış:)
çoook tatlı değişik en azından straplezlerden gına geldi :) prenses gibi asilll benceee <3
Açık saç ve uzun duvak ile eldiven alce modeline mi yoksa bermeo modeline mi daha çok yakışır?
sana bir fikir verebilir belki, bermeo değil ama benzer bir model, pomelo ile bir gelin, elinde eldiven ve renkli gelin çiçeği. çok tatlı olmuş sanki. Fotoğraflar melek özdemir'den...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?