• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik için yorumlarınız

kararsizkararli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
499
2
0
İstanbul
Bu gelinliğin krem rengi olarak düşünüyorum. Sizce nasıl? Duvak yine dantelli olacak, buradaki gibi düz değil...Önünde de sade saten kemer ve arkasında burda da olduğu gibi fiyonk olacak. B $bu.jpg $bu.jpg unu ben kır düğünü için düşünüyorum bu arada...

bu modeli ben de denemiştim, kumaşının rengi zaten kırık beyaz gibi.
dantelinde kendinden dokuma minicik puantiyeler var ve bu elbiseye acayip retro bir hava katıyor.
bir de yine dantelin dokumasından dolayı dokunuşu yumuşacık ve rustik bir tarzı var. hani böyle, jane austen romanlarındaki gibi küçük bir ingiliz kasabasının kilisesinde ve yeşil kırlarında yapılan bir düğünde giyilesi bir gelinlik hissi vermişti bana :))) o nasıl bir hisse artık.

neyse, kır düğününe uyar bence.
fakat bu gelinlik baştan aşağı dantel olduğundan bu kaliteden aşağı bir kumaşı asla kaldırmaz. ya orjinalini almak lazım ya da kumaştan çok iyi anlamak lazım.
yoksa aynı havayı vermesi imkansız.

duvak oldukça uzun..Model kuyruklu, duvakta o kuyruk kısmının sonuna kadar uzuyor...Resim çekmeye izin vermediler...Ben ağır mı kaçar diye düşünüyorum ama birde internette kısa boylu gelinlere uzun duvak değil de kısa duvak olmalı diye okumuştum...Tabi yakışması önemli olan...Bir de krem mi, kırık beyaz mı kır düğününe daha uygun olur?

duvak oldukça uzun..Model kuyruklu, duvakta o kuyruk kısmının sonuna kadar uzuyor...Resim çekmeye izin vermediler...Ben ağır mı kaçar diye düşünüyorum ama birde internette kısa boylu gelinlere uzun duvak değil de kısa duvak olmalı diye okumuştum...Tabi yakışması önemli olan...Bir de krem mi, kırık beyaz mı kır düğününe daha uygun olur?

Model çok güzel biraz daha kabarık olsun diycektim ki tam:) ama kır düğünü olduğunu düşününce kabarıklığı gayet iyi,kesinlikle kırık beyaz diyorum.Mutluluklar şimdiden

Son düzenleme:
Bu orjinal pronovias değil değil mi?

Evet, gelinliğin kendisi.

Puantiyeli kumaş, dantelin kendisi değil, üstüne dantel aplik yapılmış olan tül. Bu tülden Eminönü'nde bir kumaşçıda gördüm. 2 kupon Fransız tipi dantel, 100 metreye yakın da farklı tipte tül kullanacaksınız, altına tarlatan giyinmeden aynı görünen bir modeliniz olarak. 2500'e yapmaları lazım bence aynı modeli...

Evet, gelinliğin kendisi.

Puantiyeli kumaş, dantelin kendisi değil, üstüne dantel aplik yapılmış olan tül. Bu tülden Eminönü'nde bir kumaşçıda gördüm. 2 kupon Fransız tipi dantel, 100 metreye yakın da farklı tipte tül kullanacaksınız, altına tarlatan giyinmeden aynı görünen bir modeliniz olarak. 2500'e yapmaları lazım bence aynı modeli...

100 metre mi! İşi bilmek böyle birşey işte...Bende çok beğendim ama aglaya mı bu mu daha uygun olur bilemiyorum...

Model çok güzel biraz daha kabarık olsun diycektim ki tam:) ama kır düğünü olduğunu düşününce kabarıklığı gayet iyi,kesinlikle kırık beyaz diyorum.Mutluluklar şimdiden

Teşekkür ederim...Bu arada resimde görülen gelin adayı minenesin eklediği bir resim...Orjinalmiş ve oldukça güzel durmuş...Ben bunun tam krem tonunu denedim...Muhteşem bir duvağı vardı, upuzun...Çok beğendim ama kuyruk uzun duvak ne kadar uygun olur bilmiyorum...

Teşekkür ederim...Bu arada resimde görülen gelin adayı minenesin eklediği bir resim...Orjinalmiş ve oldukça güzel durmuş...Ben bunun tam krem tonunu denedim...Muhteşem bir duvağı vardı, upuzun...Çok beğendim ama kuyruk uzun duvak ne kadar uygun olur bilmiyorum...

orijinalini mi denedin, yoksa benzerini dikmiş bir yerde mi?

orijinalini mi denedin, yoksa benzerini dikmiş bir yerde mi?

hayır orjinal değildi; aynı modelin krem rengi olanıydı...Danteli kaliteli görünüyordu; en azından gittiğim gelinlikçilerden sonra buraya girdiğimde, yapılan tüm gelinliklerin görüntüsünün diğerlerinden farklı olduğunu düşündüm. Önünde tokası yoktu; gelinliğe yapışık orta kalınlıkta saten bir kurdele, arkasında da minik fiyonk...Duvağı 2 katlıydı, bir katı kısa, diğeri gelinliğin kuyruğunun sonuna kadar uzanıyordu...Ben bu moleli çok beğendim; ama daha ucuş ucuş model istiyordum; renkli bir buket; açık saçlar...Bu modelde açık saç ve renkli buket nasıl olur bilmiyorum...

Back