- Konu Sahibi kararsizkararli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mankenden ziyade şu bayanda beğendim:
Normalde kır düğününe komple dantel ağır bulurdum ancak hoşuma gitti...
duvak oldukça uzun..Model kuyruklu, duvakta o kuyruk kısmının sonuna kadar uzuyor...Resim çekmeye izin vermediler...Ben ağır mı kaçar diye düşünüyorum ama birde internette kısa boylu gelinlere uzun duvak değil de kısa duvak olmalı diye okumuştum...Tabi yakışması önemli olan...Bir de krem mi, kırık beyaz mı kır düğününe daha uygun olur?
Bu orjinal pronovias değil değil mi?
Mankenden ziyade şu bayanda beğendim:
Normalde kır düğününe komple dantel ağır bulurdum ancak hoşuma gitti...
Evet, gelinliğin kendisi.
Puantiyeli kumaş, dantelin kendisi değil, üstüne dantel aplik yapılmış olan tül. Bu tülden Eminönü'nde bir kumaşçıda gördüm. 2 kupon Fransız tipi dantel, 100 metreye yakın da farklı tipte tül kullanacaksınız, altına tarlatan giyinmeden aynı görünen bir modeliniz olarak. 2500'e yapmaları lazım bence aynı modeli...
Model çok güzel biraz daha kabarık olsun diycektim ki tam:) ama kır düğünü olduğunu düşününce kabarıklığı gayet iyi,kesinlikle kırık beyaz diyorum.Mutluluklar şimdiden
Teşekkür ederim...Bu arada resimde görülen gelin adayı minenesin eklediği bir resim...Orjinalmiş ve oldukça güzel durmuş...Ben bunun tam krem tonunu denedim...Muhteşem bir duvağı vardı, upuzun...Çok beğendim ama kuyruk uzun duvak ne kadar uygun olur bilmiyorum...
orijinalini mi denedin, yoksa benzerini dikmiş bir yerde mi?