Gelinlik Modelleri gelinlik için yardım edermisiniz

ZUZUCAN35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
323
2
96
İstanbul
kızlar eklediğim gelinliğin göğüsten aşağıya doğru inen dekoltesi birleşik olsa yani en görünmese nasıl bi gelinlik olur havası kaçarmı yoksa güzel alışagelmişin dışında bir gelinlik olurmu? gelinliğin işlemesi ,göğüs dekoltesi (aşağıya inen kısmı değil :30:)toplama etek olması ve eteklerindeki taşlar çok hoşuma gitti fikirlerinizi almak istedim
44998117553568462617151.jpg

üst kısmı bence cok hoş..dekoltesi kapatılırsa güzel olur yaa bozulmaz gibi geldi..etek kısmı biraz fazla kabarık sankii..

tüllerle kapatılablir orası yada ben aşırı taştan süsten hoşlanmam mesela dekolte olan yer kapatılıp orası öle nrmal taşsız orjinal halyle kalıp üst kısım taşlı alt tarafta normal olablir bence ama gelinlik gerçekten mukemmel

üst kısım mükemmelde, bu üste bu etek bence uymamış..
o dekolte kapatılıp, etekte daha farklı olursa bence mükemmel..
ama tabii önemli olan senin içine sinmesi:34:

ust kısımı super alt kısmı ne alaka o gelinligede neyse :)

modeli bozulmaz cnm sen giyeceksin sen tasıyacaksın sonucta allah gönlüne göre versin.

canım ön tarafı bi tülle kapatılabilir
gelinlik hoş işlemeleride öle

şimdi alt kısım bayaa bi kaba duruyo, yorgan gibi...
az daha düz bi tarz olabilir, tüllerle desteklenebilir, istiyorsan yine eteklerinde taşlar olur
bir de rengi hafif krem olsa daha şık durur
bence.....
off ne çok şey söyledim, sanki kırk kere evlendim de gelinlik giydim :(
senin içine nasıl sinerse öyle olsun canım, yoksa her önüne geleni dinlersen yandın :9:

canım öncelikle herşey gönlüne göre olur inşallah...

önünü tamamem kapatılsa sorun olucağını düşünmüyorum.. ancak önündeki drapeleri bozulmamalı o zaman çok apayrı bir üst olur... o drapelerle bütün bir üst yapılıp boşluk kısmına da işlemeler yapılmalı..
gelinliğin altı biraz fazla kabarık ama bu kullanılan kumaştan kaynaklanıyor sanırım... burdaki gibi tafta yerine daha yumuşak bir kumaş kullanılırsa daha iyi olacağı kanaatindeyim...

şimdiden mutluluklar :16:

O dekolte ne öle ya. :39: Bencede o bölüm kapatılırsa hoş olur taşlarda öle aşağıya kdr değilde göğüs hizzasında birleştirilmeli aşağıya doğru inmemeli.

Son düzenleme:
Back