Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelinlik İçin Turban Modelleri

başı arkadan bağlı olduğu için benim ilk gözüme çarpan eksisi o..işlemeleri güzel görünüyor fakat boydan ayaktanda görmek lazım fiziğinde uygunsa hoş tabii

Son düzenleme:
sanki benimle uyumlu bu model:)niyeyse aklıma koydum bunu nasip olurda evlenirsem aynısından istiyorum.

.

tabi ben önden türban düşünüyorum bence dahada hoş olucak.ama mankende maşallahı var yoksa gelinlik onun üzerindemi hoş durmuş bendede dururmu acaba:)amann babam beni alime verdide kaldı gelinlik hevesim tövbe ya kafayı yedim ben bacılarım

boydan da güzelmiş hakkaten ..düşünebilirsin...ufak değişikliklerle dahada hoş olacaktır..bacım senin yine bi Alin var...bende adını anacağım kimse de yokk evliliğede meraklı değilim ama gelinliklere bakmayı vs çoook seviyorumm

bende gelinlik hastalıgı var daha dogrusu gelin olma:Saruboceq: ah bi şöyle gencecik güzel zarif kibarken gelin olabilsem yaaa şu halimlee:çok üzgünüm: adını anacagın biri olsa bi dert olmasa bi dert ne olcek halimiz-tatlicadiarzu-

kızlar size bir sorum var.geçenlerde kuaförüme gittim.eşarplı gelin başlarına baktım.bana eşarbın önünü (yani normalde iğne taktığımız çene altını) iğne iplikle resmen diktiklerini söyledi.normalde öyle mi yapılıyor ? bana pek hoş gelmedi öyle dikmek felan. yaptıran arkadaşlar sizinkileri nasıl yaptılar ? jnaz canım gelinliğinin boydan resmi varsa eklermisin ?yanlış hatırlamıyorsam ben senin nişan kıyafetini de çok beğenmiştim.

benim bildiğim önü normal iğne oluyo ama süslemeleri resmen başında dikiyorlar önü açık gelinliklerde kapatmak için yada modele göre belki dikiyorlardır da bilemicem ama ben diktirmezdim herhalde ne öyle bunalırdım başımdakini makasla çıkartmak isterdim

evet canım arka ve yan süslemeleri öyle yapıyorlar.ben abimin düğünü için öyle yaptırmıştım ama önden dikme olayı felan yoktu.öğrenince kafam karıştı bir araştırmak istiyorum.

evet dikiyolar ablaminkini de diktiklerini gormustum ben..

Dimi ya gencecikken narin bir gelincik olabilmek ....Allah inş en hayırlı zamnada nasip edecektir bizlerede duamdasınız:enbuyukkk:

ooff ya kapalılara hiç güzel modeller yok . hepsi klasik şeyler hiç mi yenilik olmaz ((ben ne giycem yaa (

Canlarım burada olan modellerden değişik modeller buldum.

Favorimle başlıyorum rengi ve deseni aynı olmasada türbanımın bu şekilde olmasını planlıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…