Gelinlik Modelleri Gelinlik için öneri bekliyorumm :(

Bayıldım ben

Gelinlik 21 yazsa bile orası sanırım model olarak gösteriyor sadece, yani aslında gelinlik farklı bir yere ait.

fotoda 'gelinlik 21' yazıyor.siteye bak bakalım

Evet ama gelinlik21 de yabancı markalardan alıyor resimlerii Eki Görüntüle 993186

Bayıldım ben

Gelinlik 21 yazsa bile orası sanırım model olarak gösteriyor sadece, yani aslında gelinlik farklı bir yere ait.

benim gelinliğimde hemen hemen böyle bel kısmından itibaren bu havayı vermek istiyorum ama çok zor karar veriyorum bu c.tesi ilk provam var ve kadın neler istediğimi tekrar sorucak konuşalım ayrıntılı dedi Eki Görüntüle 993186

Kafanızdakileri anlatmaya çalışmayın bence çünkü bu şekilde anlamak biraz zor olabilir, tabi anlatım yeteneğinize de bağlı :) Eğer karar verebilirseniz bu fotoğraf ne istediğinizi anlaması için yeterli. Siz net olun ki onun da kafası karışmasın. Sonuçta yüzlerce güzel gelinlik modeli var ama sizinkisi sadece biri olabilir. Kafanız karışmasın beğendiyseniz bu model üzerinden yürüyün derim ben.

evet haklısınız birde biz işi tam bilmiyoruz ya kumaş anlatırken bile 40 takla atıyoruz bu fotoyu alıp gitmek en doğrusu Eki Görüntüle 993330

Gelinlik Zuhair Murad'ın. Vakko Wedding'te onbinlerce liraya satılıyordur. Kadıköy merkezde bir modaevinin vitrininde gördüm çok benzerini. Modaevleri sık sık çalışacaklardır bu modeli zaten.

Gelinlik Zuhair Murad'ın. Vakko Wedding'te onbinlerce liraya satılıyordur. Kadıköy merkezde bir modaevinin vitrininde gördüm çok benzerini. Modaevleri sık sık çalışacaklardır bu modeli zaten.

Gene mi Zuhair, bir çok modelini beğeniyorum arşivimde, ama bunun da onun tasarımı olduğunu bilmiyordum ve bunu da arşive eklemiştim. Zuhair Murada çıkıyor her yolum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…