• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinlik için fikir verir misiniz? hangisi olsun(resimli)

merve56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
844
2
96
Bursa
arkadaşlar tesettürlü gelinlik diktiricem ve düğünüme çok az bir süre kaldı karar verirsem bu hafta başlanacak
boyum 1,57 ve 47 kiloyum boyum kısa olduğu için kabarık modeller daha kısa göstereceğini düşünüyorum
hem de daha çok sade modelleri seviyorum

üst kısmını ilk resimdeki kızın gibi olmasına karar verdim ama gelinliğin altı konusunda hiç bir fikrim yok 2. resimdeki gelinliğin alt kısmı olabilir diye düşünüyorum
fikirlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• $1323439243.jpg
    $1323439243.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 85
  • $zuhair-murad-2012-eirene-wedding-dress.jpg
    $zuhair-murad-2012-eirene-wedding-dress.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $1323439184.jpg
    $1323439184.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
$1mutlugunum-dugunfotografcisi-pronovias-2013-glamour-koleksiyonu-4.jpg

bir de bu model var yok mu fikir varabilecek :34:

(resimleri ancak bu şekilde yükleyebildim üzerlerine tıklarsanız resimler büyüyor)

bence 2 güzel seviyorum o tarz gelinlikleri:34:

Bence üçüncü sarışın bayanın olduğu resimdeki üstü daha kapalı bir hale getirerek kullanın zarif durmuş, siz de anladığım kadarıyla öyle bir bayansınız ve çok hoş durur, altına gelince şu sıralar fransız tül kullanıyorlar böyle kat kat, kabarık kabarık szie yakışacağını düşünüyorum, mutluluklar dilerim :)

Bence üçüncü sarışın bayanın olduğu resimdeki üstü daha kapalı bir hale getirerek kullanın zarif durmuş, siz de anladığım kadarıyla öyle bir bayansınız ve çok hoş durur, altına gelince şu sıralar fransız tül kullanıyorlar böyle kat kat, kabarık kabarık szie yakışacağını düşünüyorum, mutluluklar dilerim :)

teşekkür ederim fikriniz için canım ama kat kat kabarık fransz tül kısmını anlamadım bir resim yükleyebilir misiniz benim de aklımda fikir oluşur?

Back