Gelinlik Modelleri Gelinlik hakkında acil yardıma ihtiyacım var

Umutlu1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.238
Puanlar
133
Kızlar netden ikinci el gelinlik alıyorm 36 38 bedenmiş arkası bağcıklı model.yalnız ben gelinlik bedenimi bilmiyorum normalde 40 beden elbise etek giyerim sizce bana olur mu bu akıl verin gelinlik tesettürlü

normal bedenın neyse onu al.
sankı 36-38 bağcıklıda olsa sırıtır gibi. bağcıgı çok gözükür gibi.
benım fıkrım.

Kızlar netden ikinci el gelinlik alıyorm 36 38 bedenmiş arkası bağcıklı model.yalnız ben gelinlik bedenimi bilmiyorum normalde 40 beden elbise etek giyerim sizce bana olur mu bu akıl verin gelinlik tesettürlü
Ipli olanlar kendiliginden korselidir ama bilemdim bi magazaya gidip denesen bedenini ogrensen ona gore arastirip alsan denedigin gelinligi alamk zorunda deilsin en iyisi bu bence

normal bedenın neyse onu al.
sankı 36-38 bağcıklıda olsa sırıtır gibi. bağcıgı çok gözükür gibi.
benım fıkrım.
Cnm eşimle düğün resmi cektiremedik icimde cok kaldı 2 yıldır bende böle bir yol buldum sadece evde selfie cubuguyla resim cektirmek için alcam fiyatıda uygun ondan ama yinede kötü mü durur ön tarafı

Fiyati iyimis sadece onden resim cekincem diosun ustune duvakta taksrsan uzun siritmaz sanirim ama yine riske atma derim bilemedim
Bir arkadasımda nişanlıgı 38 bedendi iplikli kendisi 42 giyen birisi güzel olmustu ama arada kaldım napsam

Ko
Ipliler korseli korsen varsa icine korsede giyersin olur bencr ben ole yapmistim ayriyeten korse giymistim
Korsem var cnm tamam öle yapayım.yalnız fiyatının uygun olması tarlatan ve duvakı yok ondan böle ayrıyeten onları alcam acaba tarlatanı kac halkalı almam lazım

Kolların inceyse olur tabi. İri kemikli değilsen. Yalnız niye evde selfie çubuğuyla çekiyorsunuz onu anlamadım. Bi arkadaşından rica et gidin çayır çimen bi yere parka filan orda çekin

Bir fotografcidan bile rica edebilirsin yapar hemde guzelini yapar studyoda hal edersiniz cekimi olmadi bi yerlerde bile cekinebilirsin pasajda fotorafcilar oluo uygun fiyata ceken

Back