Gelinlik Modelleri gelinlik giymesem olmaz mı?

ben 2. evliliğimde de gelinlik giymeyi düşünüyorum gerçekten çok güzel bir duygu

İlla herkes gelinlik giymek zorunda değil ki, neden abes olsun? Güzel şık bir elbise giyersiniz olur biter. İlerde olur da gelinlik giymeye heves ederseniz, nikah tazeleme vesilesiyle giyersiniz olur biter =)

sorma

ailem ve nişanlımın ailesi gelinlik giymeme fikrine hiç sıcak bakmadı ne yapalım giyeceğim mecburen. kızlar işte şimdi daha çok yardımınıza ihtiyacım var nasıl bir şey giyeyim? kiloluyum 42 beden giyiyorum kalça ve göbek var, ayrıca çok abartılı bir model istemiyorum sade olsun istiyorum, ve fakat aynı zamanda başım açık ama tesettürlüye yaın tarzda kapalı bir gelinlik istiyorum. nolur fikir verin bunların hepsi bir arada bir şey bulamayacağımdan korkuyorum

ben de açığım ama kolsuz dahi giymediğim için kapalı istedim gelinliğimi
benim gelinliğimden çok memnun kaldım. mine ertuğrul diye bir bak istersen netten kendi sitesi var.

Arkadaşlarımın bu yönde hayalleri olurdu. Çarşıda dolaşırken, vitrindeki gelinliklerden alamazlardı kendilerini.
Ben de spor giyim vitrinlere takılırdım. Giymedim hiç pişmanlık hissetmedim, giyseydim taşıyamazdım eminim.

Son düzenleme:
canım ya valla çok iyi anlıyorum senisen ne giydin peki? nikah mıydı düğün mü?

Hayırlı olsun canım balık modeli 42 beden giydiğin için olmaz demişsin hangi vücut tipine hangi model gider pek anlamam deneyerek kararımı veririm ama kuzenimin eşi kendi düğünün de balık modeli giymişti kaç beden bilmiyorum ama oda kilolu çok yakışmıştı boyu da uzun gerçi denemeden karar vermeyin bence.

bak bunu duyduğum iyi oldu, internetten okuduğum kadarıyla balık model boylu poslu zarif ince bellilerde güzel duruyormuş, o yüzden denemedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…