• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinlik giymesem olmaz mı?

Sexingthecherry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
2.612
3.844
133
kızlar belki şaşıracaksınız ama ben gelinlik giymek istemiyorum. düğün yerine nikah yapacağız zaten. sizce nikahta gelinliğe alternatif şık beyaz bir elbise giysem çok mu abes olur? bana tavsiye verin nolur :26:

kızlar belki şaşıracaksınız ama ben gelinlik giymek istemiyorum. düğün yerine nikah yapacağız zaten. sizce nikahta gelinliğe alternatif şık beyaz bir elbise giysem çok mu abes olur? bana tavsiye verin nolur :26:

sonra gelınlık gıyenlerı gordukce neden gıymemısım deme ıhtımalın yuksek benım bi tanıdıgım gıymemıs taa çocugu 16yasında gelmıs kadın ben gelınlık gıydıgımde agladı resmen ve o da giymek ıstedı ve ozamn prova yaparken o da gymıstı halen aklıma cızılı onun o halı

bence olabilir canım daha önce dizilerde falanda görmüştüm hoş duruyo eger gelinlik giymemek konusunda kararlıysan beyaz bir elbise modeli begenerek başlamalısın $2012-laperi-bahar-gelinlik-modelleri-10.jpg bak bu resimdeki gelinlik ama hem elbise gibi duruyor hem de gelinlik gibi böyle bişeyde bu tarz olark düşünebilrsin istersen

Simdi oyle gelir sana ama ilerde cok pisman olursun ayrica merak ettim neden giymek istemiosun her kizin hayalidir hani yasin buyukse giymek istemiosan saygi duyarim ama yasin kucukse kesinlikle giymelisin bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence olabilir canım daha önce dizilerde falanda görmüştüm hoş duruyo eger gelinlik giymemek konusunda kararlıysan beyaz bir elbise modeli begenerek başlamalısın Eki Görüntüle 1213869 bak bu resimdeki gelinlik ama hem elbise gibi duruyor hem de gelinlik gibi böyle bişeyde bu tarz olark düşünebilrsin istersen

teşekkür ederim, evet bende böyle sade beyaz bir elbise düşünmüştüm

Simdi oyle gelir sana ama ilerde cok pisman olursun ayrica merak ettim neden giymek istemiosun her kizin hayalidir hani yasin buyukse giymek istemiosan saygi duyarim ama yasin kucukse kesinlikle giymelisin bence

27 yaşındayım, yaştan değil açıkçası çocukluktan beri hiç merakım hevesim olmadı. hatta düğünlerde gelinleri gördükçe özenmek yerine acıyorum o hantal şeyin içinde ezilip büzülüyorlar diye. bilmiyorum işte zaten genelde abartılı şeyler sevmem rahatıma düşkünümdür. şimdi bide kim uğraşacak gelinlikle provayla falan diyorum bir yandan.

sonra gelınlık gıyenlerı gordukce neden gıymemısım deme ıhtımalın yuksek benım bi tanıdıgım gıymemıs taa çocugu 16yasında gelmıs kadın ben gelınlık gıydıgımde agladı resmen ve o da giymek ıstedı ve ozamn prova yaparken o da gymıstı halen aklıma cızılı onun o halı

herkes senin dediğin gibi içinde kalır diyor ama inan hiç hevesim olmadı gelinlik diye

Cnm bende senin gibi gelinlik giymedim ve hiç hayalim olmadı.hatta eşim gelinlik getirdi ama yinede Giymedim hiç hayalim değildi hiç te pisman olmadım :D
beyaz sik bir abiye olur dert etme

Son düzenleme:

balık modeli gelinlikleri tercih etmez misin..hem rahat olur hemde abartı olmaz ama bence giymelisin sade olanından :34:

malesef resim yok Cnm tüm resimlerim kamerayla gitti:Dhem ben kapaliyim Cnm ama sadeliği ve rahatligi seviyorsun.ona göre birşey seç:D

canım bende tesettürlü olmasam da kapalı giyiniyorum genelde, o yüzden bulmakta iyice zorlandım güzel birşeyler. hele benim gibi arada kalanlara göre hiç bir şey yok, ya çok açık ya tesettürlü

27 yaşındayım, yaştan değil açıkçası çocukluktan beri hiç merakım hevesim olmadı. hatta düğünlerde gelinleri gördükçe özenmek yerine acıyorum o hantal şeyin içinde ezilip büzülüyorlar diye. bilmiyorum işte zaten genelde abartılı şeyler sevmem rahatıma düşkünümdür. şimdi bide kim uğraşacak gelinlikle provayla falan diyorum bir yandan.

Yok be cnm onlar isin en cilweli en guzel yani ayni sey gibi hani sewgilinle bulusmaya gidersin ya hazirlanirsin suslenirsin biraz sewgilin icin biraz kendine saygin icin suslenirsin hic bisey yapmadanda gidebilirsin ama suslenmis oldugun kadar etkili olmaz buda onun gibi bisey iste ilerde kendin icin hatta cocuklarin icin bile giymelisin bence ben hep sorardim anneme annee hadi albumleri cikar dugun fotolariniza bakicam die annemi gelinlikle gormek harikaydi bence senin cocuklarinda sana sorar ya neyse cok uzattim ben tamamen senin tercihin ama ilerde pisman olma die orneklendirdim

canım bende tesettürlü olmasam da kapalı giyiniyorum genelde, o yüzden bulmakta iyice zorlandım güzel birşeyler. hele benim gibi arada kalanlara göre hiç bir şey yok, ya çok açık ya tesettürlü

Heh işte en deli eden mevzu. tesettürlü değilim. ama açık da giyinmem. ya kolsuz elbisenin üstüne tül bolero istedim diye satıcı kadın "aa canııımmm sen kapalı mıydın yeaa" dedi. yook yani açık giyinmeyi sevmiyorum.

bu arada konu sahibi bir arkadaş daha demiş, madem beyaz bir elbise düşünüyorsun, balık model çok çok sade gelinliklere bir göz at.

ve tabi ki içinden geleni yap :))

mutluluklar.

Yok be cnm onlar isin en cilweli en guzel yani ayni sey gibi hani sewgilinle bulusmaya gidersin ya hazirlanirsin suslenirsin biraz sewgilin icin biraz kendine saygin icin suslenirsin hic bisey yapmadanda gidebilirsin ama suslenmis oldugun kadar etkili olmaz buda onun gibi bisey iste ilerde kendin icin hatta cocuklarin icin bile giymelisin bence ben hep sorardim anneme annee hadi albumleri cikar dugun fotolariniza bakicam die annemi gelinlikle gormek harikaydi bence senin cocuklarinda sana sorar ya neyse cok uzattim ben tamamen senin tercihin ama ilerde pisman olma die orneklendirdim

teşekkür ederim canım, yorumunu değerlendireceğim:-)

Back