- Konu Sahibi yellowbomb
-
hımm..daha yeniymiş,o yüzden güvensizlik olması doğal.Umarım en kısa zamanda geçer
Benim hikayem öye değil,ben evlilik aşamasına gelmedim hiç:)O gün gelir mi,ne zaman gelir hiiiç bi fikrim yok
Gelinlik giymek..
Evlendikten sonra gelinlik giymenin işin sadece kreması olduğunu farkediyor insan.
Gelinlik giydiğinizde dünyada sizden daha güzel bir varlık yokmuş gibi hissediyorsunuz.
İki kez giydim hem kız hem erkek tarafında oldu düğün ama hala doymadım :)
Herşey nasip karaları bağlamak hayatta hiçbirşeyi getirmiyor.
Umut etmek hedefe yaklaştırıyor en azından benim inancım böyle.
Vitrinlere bakıp canınız yakmayın hayata karışın,herşey gönlünüzce olsun ...
Gelinlik giymek..
Evlendikten sonra gelinlik giymenin işin sadece kreması olduğunu farkediyor insan.
Gelinlik giydiğinizde dünyada sizden daha güzel bir varlık yokmuş gibi hissediyorsunuz.
İki kez giydim hem kız hem erkek tarafında oldu düğün ama hala doymadım :)
Herşey nasip karaları bağlamak hayatta hiçbirşeyi getirmiyor.
Umut etmek hedefe yaklaştırıyor en azından benim inancım böyle.
Vitrinlere bakıp canınız yakmayın hayata karışın,herşey gönlünüzce olsun ...
of of bugun de hamama gittim, hamile ama cok genc gorunen bi kadin vardi (22 yasinda falan gosteriodu) onun yerinde olmak icin nelerimi vermezdim yaa kuruyup gidicem off
aynen yaa bi de benim yaslarimda hamile gorunce uzuluyorum acikcasi
güzel bir duygudur eminim
ben bir kere denemistim ama bes dakika giymek pek tatmin etmiyo insani
allah isteyen herkese giymek nasip eder insallah
hani sen çocuk istemiyordun ???
freud u daha iyi oku ......
yazmıştım dün, silinmiş mesajlar
meraba arkadaşlar, üzülmeyin böyle dertlenmeyin nolucak ki daha yaşınız küçük, bu heyecanları yaşamak için çok uzun zamanlarınız var
ben 21 yaşındayım
geçen hafta perşembe günü kıyıldı nikahım, bi gelinliğim olmadı malesef
ne kadar da heves etmiştim, her zaman gydiğim bi pantolon bi gömlek vardı üstümde, saçımda bi fön, o kadar işte
ben bile üzülmemeye çalışıyorum, siz niye üzülüyosunuz ki, durduk yere sıkmayın canınızı
off cocuk istesem kucuk yaslarda cocuk gorunce uzulurdum. hamile kadin evli demektir ben de benim yasimda evli gordugum icin uzuluorum dedim. ya da niye ugrasiyorum ya tamam tamam sen haklisin hee he. ay bi de laf mi anlaticam millete ya bayram bayram
slmlar
benim de gelinliğim olmayacak.22yaşındayım ve 4ay önce nişanlandım.annesi hiç düğünden bahsetmedi.artık da benim ailemle sorunlarım var.nişanlımla düğünsalonlara gittik baktık beni gelinlikciye götürdü..sağolsun.sanırımki her kız prenses gibi gelin olmak ister ama gelinlik nişanlımdan önemli değil.ben üzülmemeye çalışyorum ama çok zor nişanlıma hiç birşey demiyorum.yazdığnız yorumları okudum da artık yalnız olmadımı biliyorum.
nişanlımın ailesi kapalı.annesi onun istediği olmadım için beni kabul edemiyor sanırım.üzülyorum çünkü benim için aile çok önemli.bende kısa kollu giymem ama başım açık işte..neyse.cemreeylul seni çok iyi anlıyorum benimde sadece nikahım olacak düğün falan yapmayacaz.ailesiden kimse gelmeyecek benim ailemden de kimse gelmez.inşallah çok mutlu olacaksın Allah mesut etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?