gelinlik giymek nasıl bir duygu:(

hımm..daha yeniymiş,o yüzden güvensizlik olması doğal.Umarım en kısa zamanda geçer
Benim hikayem öye değil,ben evlilik aşamasına gelmedim hiç:)O gün gelir mi,ne zaman gelir hiiiç bi fikrim yok

yani bizim dusuncedeydi ama. yani bi action olamadan bitti :) ben de simdi ole dusunuorum nolcak halim die bakalim:)

Gelinlik giymek..
Evlendikten sonra gelinlik giymenin işin sadece kreması olduğunu farkediyor insan.
Gelinlik giydiğinizde dünyada sizden daha güzel bir varlık yokmuş gibi hissediyorsunuz.
İki kez giydim hem kız hem erkek tarafında oldu düğün ama hala doymadım :)

Herşey nasip karaları bağlamak hayatta hiçbirşeyi getirmiyor.
Umut etmek hedefe yaklaştırıyor en azından benim inancım böyle.
Vitrinlere bakıp canınız yakmayın hayata karışın,herşey gönlünüzce olsun ...

gerçekten çok güzel söyledinn bravo Herşey zamanında güzel boşverin takmayın kafanıza :)

bende aklımca düyorum ki şimdi bazı sevmediğim kişiler aşırı derecede süsleinirler gelini bastırmak için ama sanırım insan o gün sadece kendinin güzel olduğunu düşünüyor...
vitrinlere bakıpta can yakmamak elde değil sen giymişin nasılsa kız....

güzel bir duygudur eminim
ben bir kere denemistim ama bes dakika giymek pek tatmin etmiyo insani
allah isteyen herkese giymek nasip eder insallah

hani sen çocuk istemiyordun ???
freud u daha iyi oku ......

off cocuk istesem kucuk yaslarda cocuk gorunce uzulurdum. hamile kadin evli demektir ben de benim yasimda evli gordugum icin uzuluorum dedim. ya da niye ugrasiyorum ya tamam tamam sen haklisin hee he. ay bi de laf mi anlaticam millete ya bayram bayram

yazmıştım dün, silinmiş mesajlar

meraba arkadaşlar, üzülmeyin böyle dertlenmeyin nolucak ki daha yaşınız küçük, bu heyecanları yaşamak için çok uzun zamanlarınız var
ben 21 yaşındayım
geçen hafta perşembe günü kıyıldı nikahım, bi gelinliğim olmadı malesef
ne kadar da heves etmiştim, her zaman gydiğim bi pantolon bi gömlek vardı üstümde, saçımda bi fön, o kadar işte
ben bile üzülmemeye çalışıyorum, siz niye üzülüyosunuz ki, durduk yere sıkmayın canınızı

canım niye öle olduki yaa kaçtınmı sen?

kızlar bir akrabam evlendi gelinliği damatlığı 500 milyona almışlar ikisini toplam kampanya varmış çok da güzelmiş gelinlik anlatıyrlardı

yok kaçarak evlenmedim canım ama ailemle sorunlarım vardı, birlikte oturmuyoduk falan zaten
eşimin ailesi de beni sonradan istemediler
şu an iyi aramız yani ama önceden kalma bi kırgınlık var aramızda
3 kişi geldi sadece abim, kaynanam ve kaynatam
bide eşimin abisi bilezik yollamış, telefon etti almanyada olduğu için gelemedi
hepsi bu kadar.

çok üzüldm canım eşinle ikiniz birlik olup nikah kıymışsınız ama düğün yapmak gelmemiş elden olsun maddi anlada imkansız olurdu zaten kirada mı oturuosunuz şuan k imin yanındasınız keşke giyebilseydin o gelinliği ama nasip değilmiş yaa

Yazdıklarım silinmiş,herneyse özet geçeyim..
Hayatım,seninle aramızda yaş farkı değil,ömür farkı var...
Sen daha yeni doğmuştun ben üniversiteye başladığımda..
Hayatında hiç özel bir şey yaşamamışken,ciddi bir ilişkin dahi olmamışken diğer insanların, hatta kendinden oldukça büyük insanların evlilikleri ve eşleri hakkında haddini aşan cümleler etmekten vazgeçip Allah'tan kendin için hayırlısını dilersen daha iyi olur..
NOT :Zaten yaşın hem evlilik hem de çocuk vs düşünmek için çok genç....

slmlar
benim de gelinliğim olmayacak.22yaşındayım ve 4ay önce nişanlandım.annesi hiç düğünden bahsetmedi.artık da benim ailemle sorunlarım var.nişanlımla düğünsalonlara gittik baktık beni gelinlikciye götürdü..sağolsun.sanırımki her kız prenses gibi gelin olmak ister ama gelinlik nişanlımdan önemli değil.ben üzülmemeye çalışyorum ama çok zor nişanlıma hiç birşey demiyorum.yazdığnız yorumları okudum da artık yalnız olmadımı biliyorum.
nişanlımın ailesi kapalı.annesi onun istediği olmadım için beni kabul edemiyor sanırım.üzülyorum çünkü benim için aile çok önemli.bende kısa kollu giymem ama başım açık işte..neyse.cemreeylul seni çok iyi anlıyorum benimde sadece nikahım olacak düğün falan yapmayacaz.ailesiden kimse gelmeyecek benim ailemden de kimse gelmez.inşallah çok mutlu olacaksın Allah mesut etsin.

Ah canım yaa..Kiralamak da mümkün değil mi ? Gerçi ne kadar oluyor kiralayınca bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…