- Konu Sahibi yellowbomb
-
of of anlatılmaz yaşanır diyorumm.....
çok başka çok mükemmel bir duygu..kendimi tamamen prenses hissediyordum..hiç çıkarmak istememiştimm:)
evlenemzsem kendikendime düğün yapacam giyecem içimde kalmasın olumunekankayizsmile
yellowbomb sen ne kadar takmışsın evliliğe ya :) daha yaşın kaç senin yavv
canım şuanda yaşayamadığım için yaşanır falan deme:gitme: sen yaz anlat nasıl bişey giyince ne hissediyosun rahat mı
ilk pravoya falan gidince ..ilk giydigim de içimden şöyle bir söz gecmişti..
ya bu kızlar nasıl giyiyor bu gelinliği demiştim..zorlanmıştım açıkcası.
dügün falan hiç öyle bir sorunum yoktu gayet rahattım..
kuyruklular pek rahat olmaz ama sana söyliyim..
aklında bulunsun...
ben her gittiğimde provada ağlamaklı olurdum gözlerim dolardı:)
annem bi keresinde yanıma gelmişti ve ağlamıştım hüngür hüngürr
çok güzel şeyler yaa bunlar
raabbim isteyen herkeze nasip etsn
Yellowbomb evlensen de hepimiz rahatlasak şakkıdı
Evlenmene bir mani mi var canım?
yellowbomb bende aşk hikayemi yazdım yasanmış gerçek aşk hikayeleri bölümünde onu yazarken keşke evli olsaydımda gelinlik giymek nasıl bir duygu diye anlatsaydım diye,aklımdan geçmedi değil :)
Umutsuzluk değil de, yaşanmışlık diyelim. :)
26 yaşındayım. 6 yılımı verdiğim adamla evlilik hazırlığı yapıp, nikah günümüzü alıp, evimizi tutup, gelinliğimi diktirip, sonra da nikaha 1 ay kala evliliği iptal etmenin verdiği duygular sanırım. Tekrar bi ilişkiye başlamak, tekrar birine güvenebilmek, hele ki evliliğe bu kadar kendini hazırlmışken bir anda bitirmek, umutsuzluğa neden oluyor. :)
Geçti canım. :)))
bi yandan üzüldüm bi taraftanda adına sevindim canım..üzüldüm;hayallerin yıkıldığı için sevindim;1 ay kala ayrılan adamdan sana zaten hayır gelmezdi..
Allahım herşeyi gönlüne göre versin..Rabbim karşına ömrünü seve seve vereceğin birini çıkarsın..üzme sakın kendini 1i gider 50 si gelir canım..
asıl soruya gelince nasipse 1,5 ay sonra evleniyorum geçen hafta gelinliğe baktım ve 2 model giydim..aman Allahım dünyanın en mutlu insanı ben oldum sanki..acayip bişeydi..düğün günü kimse tutamaz beni artık :)
Kız cimcime bir gelinlik,bir de topuklu ayakkabı senin için!sempatiksalakcinni Yaşın küçük ,giyersin ikisini de merak etme.
yaşım 20 liriğim ya ruh olarak 25 gerçi...
inşallah canım
sen giydimiydin
bi evli yaziyor bu bekar anyamadım akıbetini bacım
eğer giydiysen sende anlatırmısın nasıl bir duygu
canım yaa çok güzel yazmışsın
neden gözlerin doldu hep annenden ayrılacağın geliyordu dimi aklına
Aa,yanıldım canım!Ben o bilgilerimi hiç değiştirmem ki...Bekardım kk 'ya geldiğimde,evlenince evli olarak değiştirdim sadece.O gün ,bu gündür aynı.aklinialirimsmile
Giydim tabii,oldukça güzel ,özel bir duygu.:içelim: Darısı başına.:icecream:
evet annemden ayrılmak çok zor gelmişti bna
ki o kadar çoook sevdiğim insanla evlenndiğim halde:)
ozaman ben başkasıyla karıştırdım
kaç yıllık evlisin canım
kaç yaşındasın sen
varmı albümde gelinlik resmin falan ay inşallah vardır yaa bbu tarz şeylere çok meraklıyım zaten senide merak ediyorum kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?