- Konu Sahibi yellowbomb
-
Az önce yazmışsın, tesadüf okudum şimdi yazdıklarını. Gözlerim doldu yine, iyiydim bu yazını görene kadar. O soruyu bende çok sordum kendime, nasıl bir duygu diye. Bulamadım cevabını. Bende kendime diktirdiğim gelinliğimi bırakmak zorunda kalmıştım 1 ay önce başka gelinlere. Atlattım o günleri diyodum, ufacık bir yazı nasıl da göz yaşlarımı tekrar akıtabildi? İnşallah isteyen herkese nasip eder Allah. Umarım birgün sende, bende, bizim gibilere de kısmet olur. O zaman gelir buraya yazarız. :))
Özür dilenecek bir şey yok ki canım. :)
Ben burada çok şey okuyorum. Evlilik başlığından, ayrılık başlıklarına terfi ettim. Geçti geçti, ara sıra olur böyle ufak hislenmeler. Hem duygularımız aynıymış, sende üzülme. Allah herşeyin hayırlısını nasip eder. :)
rabbim hayırlısıyla sizlerede nasip eder inşlhh
nedne bu kadar umutsuzsunuz bilmiyorum ama gün doğmadna neler doğar herşeyin hayırlısı
gelinlik giymek bambaşka bir duygu o gün sanki sen değilde başkası var onun içinde rüya gibi
eteklerini kaldırıp yürümek sevdiğinle yuva kurmanın telaşı yuvadan ayrılmanın üzüntüsü
herşey karmakarışık oluyo
benim iki düğünüm oldu ama hala doymamıştım gelinliğe hala daha arada giyerim evde bayanssulusmile
saol canım amin geçti dimi:)
sevindim
Umutsuzluk değil de, yaşanmışlık diyelim. :)
26 yaşındayım. 6 yılımı verdiğim adamla evlilik hazırlığı yapıp, nikah günümüzü alıp, evimizi tutup, gelinliğimi diktirip, sonra da nikaha 1 ay kala evliliği iptal etmenin verdiği duygular sanırım. Tekrar bi ilişkiye başlamak, tekrar birine güvenebilmek, hele ki evliliğe bu kadar kendini hazırlmışken bir anda bitirmek, umutsuzluğa neden oluyor. :)
Geçti canım. :)))
rabbim hayırlısıyla sizlerede nasip eder inşlhh
nedne bu kadar umutsuzsunuz bilmiyorum ama gün doğmadna neler doğar herşeyin hayırlısı
gelinlik giymek bambaşka bir duygu o gün sanki sen değilde başkası var onun içinde rüya gibi
eteklerini kaldırıp yürümek sevdiğinle yuva kurmanın telaşı yuvadan ayrılmanın üzüntüsü
herşey karmakarışık oluyo
benim iki düğünüm oldu ama hala doymamıştım gelinliğe hala daha arada giyerim evde bayanssulusmile
Ailesi yüzünden, klişe bi laf ama öyle. Zaten sorunlu bi ilişkiydi, bi kez daha bitirmiştik. Sorumsuz bi aile, ne çocuklarını düşünmek vardı, ne başkasını. Nişanlımdan sigortalı bi işe girmesini istediğim için aile işlerine karışır oldum. Ondan sonra da beni pek istememişler. Ama ben bunları yıllar sonra öğrendim zaten, o zamanda bitirdim. İki yüzlü olmasın dedim kimse, madem istemiyolar yüzüme de gülmesinler. 6. yılımızı bitirdik, nikaha 23 gün kala ayrılma kararı aldık. Eski nişanlım da kılını kıpırdatmadı, olmuyo dedi, yapamıyoruz. Bana bunca sözü neden verdin o zaman dedim, neden evliliğe bu kadar yaklaştık, yapabilirim sanmıştım dedi. Öylece bitirdik. :)
amin canım...insanın içindeki hacet biryerden sonra patlıyor ümitsilzik veriyor
etekleri kaldırıp yürümek ....hayal edebiliyorum şimdi bunu...peki canım neden gelinliğin içindeki sen değilmişsin duygusu uyanıyor ki insanda bunu merak ettim çok
Ailesi yüzünden, klişe bi laf ama öyle. Zaten sorunlu bi ilişkiydi, bi kez daha bitirmiştik. Sorumsuz bi aile, ne çocuklarını düşünmek vardı, ne başkasını. Nişanlımdan sigortalı bi işe girmesini istediğim için aile işlerine karışır oldum. Ondan sonra da beni pek istememişler. Ama ben bunları yıllar sonra öğrendim zaten, o zamanda bitirdim. İki yüzlü olmasın dedim kimse, madem istemiyolar yüzüme de gülmesinler. 6. yılımızı bitirdik, nikaha 23 gün kala ayrılma kararı aldık. Eski nişanlım da kılını kıpırdatmadı, olmuyo dedi, yapamıyoruz. Bana bunca sözü neden verdin o zaman dedim, neden evliliğe bu kadar yaklaştık, yapabilirim sanmıştım dedi. Öylece bitirdik. :)
o kadar heyecanlı ve mutlu oluyosunki hayal gibi sanki sen değilmişsin gibi rüya gibi
ertesi gün eşimle birbirimize bakarak biz şimdi evlendikmi diye defalarca sorduk :asigim:
bugün arkadaşla bir mağazaya girdik te gelinliklere hiç bukadar beden olarak yakından bakmamıştım ruh olarak çooook uzağım malesef ..okadar güzellerdi ki bembeyaz......nasıl da kabarıklardı....hele yanındaki nişanlıklar.....çalışan kız sordu da çok içten bakıyosun evleneceksin galiba denemek istermisin dedi de içim gitti baktım sadece...bişey diyemedim ..aklımdan geçti..giysemmi diye gönlümdeki hacet belki gelinliği giyince biraz olsun geçer diye....ama yok utandım ....onu giyip hayalini kurmaya bile utandım...çıkarken sadece kafamı çevirip bakabildim o çok beğendiğim kabarık gelinliğe....sadece baktımm ve benim hayalimi yaşayacak olan genç kızlara bıraktım o gelinliği.......soryorum size gelinlik giymek nasıl bir duygu..ne hissdiyor insan ki onu giyince ..onu taşıyınca...nasıl bir duygu ki bu
kıs sen paso nişanlık..gelinlik topikleri açıyorsun..bence sen hiç te uzak degilsin ..
evliliğe....
ben taki parmagımı yüzügüme takana kadar hiç ilgilenmezdim bunlarla..
ama sen çok ilgilisin...aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?