Bu sadece Modeli belirtmek açısından Beyaz ferace diye ararken çıktı karşıma da Şöyle bişeyin altına düz beyaz elbise yaptırsam Dar olması sorun olmaz Eteğine güpür veya taşlı bişey yaptırırım Buna benzer bişey de üzerine Tüm kenarı yine güpür veya taş olsa Nasıl görünürrrhttp://www.modameyra.com/FB,5036,93...-ferace-sal-takim-ferace-arzu-ergen-takim.jpg
Bende erkek tarafında yapılacak dügüne hiç karışmamıştım salon tutulmuştu ama ben gördügüm salonlar gibi sanmıştım.dügün günü bir gördüm şok kocaman bir salon pc den çalınan müzik bir sürü plastik sandalye ve hiç masa yok .üstüne salon pasta yıda unutmuş .bana çok saçma geldi insan elindemi yiyecek .neyseki kınam dügün gibi oldu ve herşey mükemmeldi.Ben tesettür açısından da düşünüyorum ya Ondan :) haremlik selamlık olsun isterdim düğünüm Ama olmayacak Çünküü biraz benim için de garip amaa :) Annem biraz kendisini sosyeteden sayan biri, azıcık inatçı azıcık da gıcık Fırsat versem kız evi naz evi deyiminin suyunu çıkarır damat tarafının biurnundan getirirdi :) nişanlımın annesi de annemin aksine yumuşak başlı bi kadın Kendi geleneklerince olmasını istediğini ima etti Ben de olur dedim Öyle istiyorum dedim Onlar kırsalda yaşıyor Bildiğin köy düğünü olcak benimki Böyle meydanda açık havada Hayatımda görmediğim bişey :) hiçbir hazırlıkla ilgilenmiyorum Sürpriiiiiz olcak bana
Elbise modeli çok güzel evet istediğim gibi de Ama başörtüme herhangi bi farklı model getirmek istemiyorum Tacı duvağı belki olur da Normal hergün nasıl bağlıyorsam eşarbımı Öyle bir eşarp bağlıcam Böyle şapka gibi falan hiç hoş değilO attığım modelin arkası...
Ben dedim ya Bana kalsa düğün bile istemem Anneme kalsa da ( anne tarafımın kuzenlerin düğünlerine bakarak söylüyorum) balo salonu gibi biyer tutulacak En gösterişlisinden masalar kurulacak Yemek yaptırılacak Davetiyeler iki kişilik basılıp Sosyete düğününe çevirecek Hem düğünü oğlan tarafı yapar deyip maddi olarak da onları bezdirecek Hem ne yapılsa beğenmeyecek O yüzden annem hiç karışmasın Ben ne olsa razıyımBende erkek tarafında yapılacak dügüne hiç karışmamıştım salon tutulmuştu ama ben gördügüm salonlar gibi sanmıştım.dügün günü bir gördüm şok kocaman bir salon pc den çalınan müzik bir sürü plastik sandalye ve hiç masa yok .üstüne salon pasta yıda unutmuş .bana çok saçma geldi insan elindemi yiyecek .neyseki kınam dügün gibi oldu ve herşey mükemmeldi.
Ayy inşallahh Ahh şu aşk olmasaa Benim evlenmeye de niyetim olmazdı yaaHadi bakalım inşaallah gönlüne göre olur herşey...
Hadi bakalım inşaallah gönlüne göre olur herşey...
Zaten duvak olmasa Hani ben gelin gibi olcam diye bi şart yok bence :/ ben de hiç anlamıyom Biraz fikre ihtiyacım vaaarr :/Bana göre bir ferace olarak çok şık ama bir gelin için fazla düz... Hiçbirşey olmayacaksa en azından bol kumaş kullanılmış bir kıyafet olmalı ki duvak üzerinde kuş yuvası gibi, ayrı birşey gibi durmasın... Ben bu feracenin üzerinde duvak hayal edemedimRahibe tarzı olabilir ancak, o da bütünlük sağlamaz bence... Ya ben de çok anladığımdan değil de işte fikir isteyince birşeyler söylemeye çalışıyorum...
Zaten duvak olmasa Hani ben gelin gibi olcam diye bi şart yok bence :/ ben de hiç anlamıyom Biraz fikre ihtiyacım vaaarr :/
Annemin herhangi bir şekilde egemenliği altına girmemek için direniyorummmCanım tabi ki gelin gibi olacaksın.. Bu illa başkaları için değil, kendin için, eşin için önemli olacak.. Seni o güne kadar annen falan gelinlik giymeye ikna ederse şaşırmam :) Benim verebileceğim en iyi teklif ilk gönderdiğim örnekler... Daha başka da aklıma bir şey gelmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?