• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Giymek İstemiyorum :/

Bu sadece Modeli belirtmek açısından Beyaz ferace diye ararken çıktı karşıma da Şöyle bişeyin altına düz beyaz elbise yaptırsam Dar olması sorun olmaz Eteğine güpür veya taşlı bişey yaptırırım Buna benzer bişey de üzerine Tüm kenarı yine güpür veya taş olsa Nasıl görünürrr :110: http://www.modameyra.com/FB,5036,93...-ferace-sal-takim-ferace-arzu-ergen-takim.jpg

Şimdi "ben senin yerinde olsam" diye düşününce;
Gelinlik giymeyeceksen kar beyazı tercih etmemelisin bana göre.. Biraz kırık beyaz/çok çok açık krem rengi olabilir...
Kesinlikle uzun bir kıyafet olmalı,
Elbise üzerinde o gösterdiğin tarzın bi anlamı olmaz, hatta anlamsız görünebilir...

Bana kalırsa örneğini attığım tarz çok güzel, çok alımlı... Bir gelin için düşünülünce çok zarif... Ama ona uygun bir örtü ve duvak bulmak gerek. Ve baş için elbiseye uyumlu aksesuar. Yalnız benim attığım elbise 2 ayrı örnek, kollara ve boynuna dikkat et, aynı kesim sanırım ama kol ve boyun farklı. Kol detayı çok güzel bak, attığın feracede kol ayrılmamış, ama senin bileklerini tutan bir kol olsa ve en azından şifon, tül bir detay olsa daha hoş durur...

Senin gösterdiğin tarzda ama biraz daha şık şunu gösterebilirim... Tabi renkler ve boy, bazı detaylar oynanır üzerinde:

dilber_ferace_4466_08_01-752x1152.jpg

Ben tesettür açısından da düşünüyorum ya Ondan :) haremlik selamlık olsun isterdim düğünüm Ama olmayacak Çünküü biraz benim için de garip amaa :) Annem biraz kendisini sosyeteden sayan biri, azıcık inatçı azıcık da gıcık Fırsat versem kız evi naz evi deyiminin suyunu çıkarır damat tarafının biurnundan getirirdi :) nişanlımın annesi de annemin aksine yumuşak başlı bi kadın Kendi geleneklerince olmasını istediğini ima etti Ben de olur dedim Öyle istiyorum dedim Onlar kırsalda yaşıyor Bildiğin köy düğünü olcak benimki Böyle meydanda açık havada Hayatımda görmediğim bişey :) hiçbir hazırlıkla ilgilenmiyorum Sürpriiiiiz olcak bana :KK48:
Bende erkek tarafında yapılacak dügüne hiç karışmamıştım salon tutulmuştu ama ben gördügüm salonlar gibi sanmıştım.dügün günü bir gördüm şok kocaman bir salon pc den çalınan müzik bir sürü plastik sandalye ve hiç masa yok .üstüne salon pasta yıda unutmuş .bana çok saçma geldi insan elindemi yiyecek .neyseki kınam dügün gibi oldu ve herşey mükemmeldi.

O attığım modelin arkası...

dilber_yarasakol_ferace_elbise_4466_03_03-752x1152.jpg
Elbise modeli çok güzel evet istediğim gibi de Ama başörtüme herhangi bi farklı model getirmek istemiyorum Tacı duvağı belki olur da Normal hergün nasıl bağlıyorsam eşarbımı Öyle bir eşarp bağlıcam Böyle şapka gibi falan hiç hoş değil

Bende erkek tarafında yapılacak dügüne hiç karışmamıştım salon tutulmuştu ama ben gördügüm salonlar gibi sanmıştım.dügün günü bir gördüm şok kocaman bir salon pc den çalınan müzik bir sürü plastik sandalye ve hiç masa yok .üstüne salon pasta yıda unutmuş .bana çok saçma geldi insan elindemi yiyecek .neyseki kınam dügün gibi oldu ve herşey mükemmeldi.
Ben dedim ya Bana kalsa düğün bile istemem Anneme kalsa da ( anne tarafımın kuzenlerin düğünlerine bakarak söylüyorum) balo salonu gibi biyer tutulacak En gösterişlisinden masalar kurulacak Yemek yaptırılacak Davetiyeler iki kişilik basılıp Sosyete düğününe çevirecek Hem düğünü oğlan tarafı yapar deyip maddi olarak da onları bezdirecek Hem ne yapılsa beğenmeyecek O yüzden annem hiç karışmasın Ben ne olsa razıyım

Hadi bakalım inşaallah gönlüne göre olur herşey... :KK36:

Bana göre bir ferace olarak çok şık ama bir gelin için fazla düz... Hiçbirşey olmayacaksa en azından bol kumaş kullanılmış bir kıyafet olmalı ki duvak üzerinde kuş yuvası gibi, ayrı birşey gibi durmasın... Ben bu feracenin üzerinde duvak hayal edemedim :KK64:Rahibe tarzı olabilir ancak, o da bütünlük sağlamaz bence... Ya ben de çok anladığımdan değil de işte fikir isteyince birşeyler söylemeye çalışıyorum... :KK64:

Bana göre bir ferace olarak çok şık ama bir gelin için fazla düz... Hiçbirşey olmayacaksa en azından bol kumaş kullanılmış bir kıyafet olmalı ki duvak üzerinde kuş yuvası gibi, ayrı birşey gibi durmasın... Ben bu feracenin üzerinde duvak hayal edemedim :KK64:Rahibe tarzı olabilir ancak, o da bütünlük sağlamaz bence... Ya ben de çok anladığımdan değil de işte fikir isteyince birşeyler söylemeye çalışıyorum... :KK64:
Zaten duvak olmasa Hani ben gelin gibi olcam diye bi şart yok bence :/ ben de hiç anlamıyom Biraz fikre ihtiyacım vaaarr :/

Zaten duvak olmasa Hani ben gelin gibi olcam diye bi şart yok bence :/ ben de hiç anlamıyom Biraz fikre ihtiyacım vaaarr :/

Canım tabi ki gelin gibi olacaksın.. Bu illa başkaları için değil, kendin için, eşin için önemli olacak.. Seni o güne kadar annen falan gelinlik giymeye ikna ederse şaşırmam :) Benim verebileceğim en iyi teklif ilk gönderdiğim örnekler... Daha başka da aklıma bir şey gelmiyor...

Canım tabi ki gelin gibi olacaksın.. Bu illa başkaları için değil, kendin için, eşin için önemli olacak.. Seni o güne kadar annen falan gelinlik giymeye ikna ederse şaşırmam :) Benim verebileceğim en iyi teklif ilk gönderdiğim örnekler... Daha başka da aklıma bir şey gelmiyor...
Annemin herhangi bir şekilde egemenliği altına girmemek için direniyorummm :KK48: Üç beş gelinlik modeli istemiş kuzenim evlenirken gittikleri modacıdan 4 bin 500 liraya kuzenim almıştı Bana gösterdikleri daha da fenaa Kaç lira kim bilir Hem topuklu ds giymicem Kısacık boyuma gitmez onlar diyorum Annem topuklu giy diyor Damattan uzun olup rezil mi olayım diyorum Sen de gidip tipsiz çirkin bişey buldun diyor Konu taa en başa dönüyor Annem damadı ailesini hiç beğenmiyor Ona işi bıraksam sırf onlara işkence olsun diye uğraşacak :KK12:

Back