• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

ben öyle düşünmüyorum canımcım sade olmayıversin gelin dediğin sade olmaz göze çarpar hihoyyyt

Kesinlikle katılıyorum.Ağızlarda pelesenk oldu bu sitede : ) Yok sade olsun yok göz yoruyor,yok çok şatafatlı.Gecelik giymiyor gelinlik bu ya hu ! Bırakın göz yorsun hatta yorulanlar bakmasın : )) çok tatlı olmuşsunuz.Işıl ışıl.Tebrikler

bencede gelinlik dedigin kabarık şatafatlı taşlı bişe olması lazım her gün giyilmeyen birşey adı üstünde özel günü var zaten sade giyenleri hc bi zaman anlamamışımdır a.s : )

bencede gelin dediğin az göz yormalı malum herkezin gözü sizde gelinliğinizde saçınızda en gözde sizsiniz :)sade olsaydı bergüzar korel gibi çok çirekin denirdi bence hayatımızda bir kez giyicemiz gelinliğimiz bizi temsil etmeli ayrıca kişiye zevke göre değişir bende gelinliğinin alt kısmını çoook sevdim:)

cemredeniz bence gelinliğin cook şık dikimi kumaşıda cok kaliteli usta ellerden cıktığı belli ben cok beğendim
saçlarında yandan toplu hali sana cok yakışmış
tebrik ederim a.s.

arkdaşlar zevkler ve renkler tartışıılmaz...
arkadaşımız bu gelinliği iyi taşımış gerçekten:1hug:
lakin herkes kendini neyin içinde mutlu hissedecekse onu gymeli.
benim gelinliğim oldukça sadeydi hayalim helenistik br gelinlikti. roma tanrıçaları gibi olmayı hayal ediyordum ve oldum. sayfalarca yorum aldım allah razı olsun herkesten opuyorumnanaktan şimdi ben istemediğim halde şatafatlı bir şey giyseydm iyi taşıdığıma inanmayacaktım ve içinde güzel hissetmediğim içinde güzel durmayacaktı...
arkadaşımızın hayali buymuş giymiş yakışmış iyide taşımış....
ama şimdi kalkıpta bence şatafatlı diyen birilerinide eleştiremeyiz çünkü demekki onun tarzı değil. kabarık gelinliği överken sade gelinlikleri yermekde bir o kadar kötü olur :1hug:
allah herkesin gönlüne göre versn dyorum ben ve naczene fikrimi belirtirken gelin arkadaşımıda öpüyorum kocaman Şeniz

yav bi şatafat dedim herkes bin şey yazmış bence cemredeniz sen bize bakma zaten evlenmişin de ha şatafatlı ha sade herkes mutlu olsun diyorum ben:teytey:

nasıl istiyorsa öyle olsun insanın en mutlu gününde bayanlar, ruhunuz,

ne istiyorsa nasıl istiyorsa öyle olun , ama siz olun .
Kim ne derse desin herkesin kendi iç dünyası dünya görüşü farklı aynı olmak zorundada

değil ,gelinliğinde standartı yok zaten .

çok güzel yakışmışlar ben beğendim mutlu mesut etsin

gelecek günler kıskananlarda çatlasın

:nazar::nazar:

kıslar bu da benim gelinliğim sade sade bence gelinlik kişilik yansıtır. ben sade süssüz bir insanım gelinlikte öyle doğal olarak kokoşumuz var farklılığı sevenimiz var spor olanımız var hekesin zevkine

bunlarda benden begeneceginizi umuorm opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $8993916_0[1].jpg
    $8993916_0[1].jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 80
bayanlar hepiniz birer melek gibi görünüyosunuz.gelinliklerinize bayıldım

Bunlarda benim resimlerim :))

mmmrru.jpg

dscf3697c.jpg

58647160967623871211404.jpg

Son düzenleme:
Back