Yeşil elmacım gerçekten ne çok benziyorsunuz birbirinize,gülümseyerek baktım resimlerinize.
Mutluluğunuzdaim olsun cnm.
Yeni evliler topiğine davet ediyorum seni
duygussduyguss senin gelinliğinin altı da mükemmel ve çok orjinal olmuş canım.gelinlik almak ya da diktirmek üzereyim.1000 model baktım bu tarz bir etek kısmı gormedim. çok guzel.. pekii moda evine ne diyoruz bu alt etek modeli için,nasıl anlatıyoruz?
bu arada hepiniz çok güzelsiniz.. herkesin fotolardaki kadar,bir ömür boyu mutlu olması dileğiyle...
alocum 3. gelinlik çook güzel.Allah mutlu,huzurlu bi ömür nasip etsin inşallah
arkadaşlar topici görünce hemen atladım.. düğün zamanımı hatırladım öööyle bi mest oldum :)
ben 3 tane gelinlik giymiştim :=))))) çok mutlu çok tatlı 3 gün geçirmiştik diyebilirim.
sırayla ekliyorum...
kına gecesinde
2 gün sonraki öğlen nikahta..
ve daha sonraki gezdiğimiz ve eğlendiğimiz gecede...
hee bu arada fotolar çook büyük çıktılar buna nasıl engel olurum bilmiyorum..
bilen varsa yardım edebilir mi?
Ne kadar güzel gelinlikler bunlar bayıldımmmmmmmmmmm.
İnsan birkaç ay önce koyar şekerim,kopya çekerdim.Aklım takıldııııııı,fikrim takıldı ahhhhhhhh.
Mutluluklar dilerim cnm
teşekkür ederim canımcımmm... sana da mutluluklar dilerimm...
Kızlar inşallah ekleyebilmişimdir resimleri. Bende etek kısmını biraz internetten fikir edinmiştim gelinliğimin geri kalanını da kendim hayal edip tarif etmiştim. Gelinlikçimde sağolsun istediğim gibi dikti. Başka da hiç gelinlik bakmadım denemedim. :dance:
Evlenicek arkadaşlara şimdiden çooooooook mutluluklar
a.s.
nem cım sacların cok hos bende kesınlıkle böle yaptırcam yrıca kollarındakı taslar harıkaaaaaa
Aaaa aa niye sıkıyorsun ki canını geçenlerde konuşuyorduk diyordum ki oğlum olursa sünnetin de gelinlik giyicem valla sende tarlatan giymezsin gelin kumaşlarından güzel bi artık abiyemi elbise mi diktirirsin .. ama gelin kadar süslü olursun bence sünnetde annenin ikinci düğünü hiiiç sıkma canını valla fena oldum yazını okuyunca...OFFF.Allah cezanızı versin kayınpeder ve kaynana.Bana gelinlik giydirmediniz içim ölene kadar yanacak.İki cihandada ellerim yakanızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?