Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

Yeşil elmacım gerçekten ne çok benziyorsunuz birbirinize,gülümseyerek baktım resimlerinize.
Mutluluğunuzdaim olsun cnm.
Yeni evliler topiğine davet ediyorum seni

Teşekkürler canım benim, hepimizin mutluluğu bir ömür sürer inşallah :Saruboceq:
Yeni evliler topiği nasıl olduysa gözümden kaçmış :1shok: Ama artık ben de ordayım hihoyyyt

eteklerinde güller var büyük bir şekilde tüllerden yapılmış sonra aralarına kaz tüyü ile ekleme yapılmış ama nasıl yapılmış bende bilmiorum cnm:):1rolleyes:

[img=http://img22.imageshack.us/img22/1967/azrannresmler2042.th.jpg] BUDA BENIM GELINLIKIMIN TAMAMMI O GUN KOYAMDIM KZIIMDAN TAMMAIN USTU VE ALTI TASLI UST KISMI DANTEL GPUR KOLALRIDA TASLI TASIMASI BIRAZ ZOR OLDU AMAM DEGDI KENDIM TASARLADIM GELINLIKIMI SEVREK

[img=http://img22.imageshack.us/img22/1189/azrannresmler2045.th.jpg] BUDA CICEGIM :) ASLINDA ALBUMDEN SEVSEMDE EKLESEM VAR DOLU KOMIK RESIMLER ASLINDA KOCA 3 ALBUM TAVSIYE EDRIM BOL BOL RESIM CEKTIRIN

çok güsel bi gelin olmuşsun bayıldııımm.gelin saçında harika olmuş bende işallah o tarz bişi yaptırmayı düşünüyorum sendede güsel durmuş:)
Allah mutlu mesut bahtiyar etsin canım benima.s.

albümden çektim pek iyi çıkmadı
toparlayınca bütün resimleri nişan kına düğün fln albüme ekliycem hepsini:))

gelinlik almak isteyenler kesınlıkle fatıhten alın ordakı modeller nette bıle yokk harıka seyler aklınıza gelmıcek ayrıntılar ve daha neler neler tam bır gelınlık cennetikaydirigubbakcemile2

gelinliğimin yakasını görmek isteyen bi bayan vardı ona istinaden koydum bu resmi Şenizkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
arkadaşımın gelinligi çok begenmiştim..sizede göstereyim dedim:)

buda başka bi arkadaşımın nişanlıgı..onuda çok begendim:)

buda başka:)

Son düzenleme:
28.07.2007 Düğünüm...Şimdide bebeğimizi bekliyoruz...:CüvCüv:

Eklentiler

• $Resim%20006.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 47
nem öncelikle mutluluklar dilerim.
3. resimdeki gelinliğe bayıldım rica etsem ayrıntılı resimlerinide eklermisin

nem cım sacların cok hos bende kesınlıkle böle yaptırcam yrıca kollarındakı taslar harıkaaaaaa

nem cım sacların cok hos bende kesınlıkle böle yaptırcam yrıca kollarındakı taslar harıkaaaaaa

cnm bnm henüz evli deilim nişanlıyım:)resimdekiler kuzen ve arkadaşların gelinlikleri ile nişanlıgı:)bende çok begenmiştim,kısmet olursa benzeri bi model istiyorum:)a.s.

OFFF.Allah cezanızı versin kayınpeder ve kaynana.Bana gelinlik giydirmediniz içim ölene kadar yanacak.İki cihandada ellerim yakanızda.
Aaaa aa niye sıkıyorsun ki canını geçenlerde konuşuyorduk diyordum ki oğlum olursa sünnetin de gelinlik giyicem valla sende tarlatan giymezsin gelin kumaşlarından güzel bi artık abiyemi elbise mi diktirirsin .. ama gelin kadar süslü olursun bence sünnetde annenin ikinci düğünü hiiiç sıkma canını valla fena oldum yazını okuyunca...
:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…