senin kadar gelinliğe doyan kimse olmamıştır artık . .gamyoncuiremsu ne güsel ya üç gün boyunca gelinlik gydn. benim üstümde alt tarafı 5-6 saat kalıcak CADIARZU. keşke bende senin gibi 3 tane deiştirsem :))) ayrıca çok güsel taşımışsın gelinliği canım .sositosositosonuncu gelinliğin çok hoş ama . . . Bir ömür boyu sağlık ve sıhatle bi yastıkta kocayın inşallahsengözlerimebaksanab
yeşil elma fotoğraflarınız çok güzel..
Allah mesut etsin :)
eşinle de benziyorsunuz.. yanaklar aynı sanki :) mutluluğunuz daim olsun inşallahh... :)
arkadaşlar topici görünce hemen atladım.. düğün zamanımı hatırladım öööyle bi mest oldum :)
ben 3 tane gelinlik giymiştim :=))))) çok mutlu çok tatlı 3 gün geçirmiştik diyebilirim.
sırayla ekliyorum...
kına gecesinde
2 gün sonraki öğlen nikahta..
ve daha sonraki gezdiğimiz ve eğlendiğimiz gecede...
hee bu arada fotolar çook büyük çıktılar buna nasıl engel olurum bilmiyorum..
bilen varsa yardım edebilir mi?
Ne kadar güzel gelinlikler bunlar bayıldımmmmmmmmmmm.
İnsan birkaç ay önce koyar şekerim,kopya çekerdim.Aklım takıldııııııı,fikrim takıldı ahhhhhhhh.
Mutluluklar dilerim cnm
Kızlar inşallah ekleyebilmişimdir resimleri. Bende etek kısmını biraz internetten fikir edinmiştim gelinliğimin geri kalanını da kendim hayal edip tarif etmiştim. Gelinlikçimde sağolsun istediğim gibi dikti. Başka da hiç gelinlik bakmadım denemedim. :dance:
Evlenicek arkadaşlara şimdiden çooooooook mutluluklar
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?