Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

iyi akşamlar arkadaşlar. Bende size özendim vallaha.İşte gelinliğim Büyütmek için tıklamak yeterli.Bulanık çıktı malesef

buda 5 yıl sonrası. Straplez istemiştim o zaman izin vermemişti eşim...

çok güzel yaaaa...bende böyle bi gelinlik giymek istiyorum ama daha erken galiba bunlari düşünmek için keşke biraz daha büyük olsaydim

Şubatta nişanım olucak nişanLığım bunun gibi ama biraz daha kapalı olucak :asigim:

Düğünüm haziranda olucak inşallah gelinliğim böyle olucak :asigim:

Hepiniz çok hoşsunuz.Nazariks gelinliğin çok gusel cnm.Bunu diktirdin mi aldın mı?Kaça mal oldu?

[/IMG]hihoyyyt bu da benim arkadaşlar biraz bulanık ve kalabalık ama bilgisayarda en uygun olan buydu..

Son düzenleme:
BUDA BENİM NİŞANLIĞIM

BUDA BENİM GELİNLİĞİM

UMARIM YENİ EVLENEN ARKADAŞLARA FAYDALI OLUR RESİMLER.

BUDA BENİM NİŞANLIĞIM

BUDA BENİM GELİNLİĞİM

canım nişan ve gelinliğine bayıldım. gelinlik dikim mi yoksa hazır mı? nerde diktirdin, fiatı falan? çok sordum ama çok yakışmış ben hala tam karar veremedim modele beğendiğim modelleri araştııyorumkafamçokkarıştı:sm_cool:
bilgi verebilir misin?

canım beğendiğine sevindim.
nişanlığımı fatihden alissenuera moda evinden 1250'den 1000ytl'ye kiraladık.
gelinliğimide fatihden gelinlikçiler çarşısından ismini hatırlayamadım. 1400'den 1150'ye kiraladım.
ikiside yeni dikim, ilk ben giydim ama gelinlikçinin ismini hatırlayınca yazarım ama telefon numarası var eğer işine yararsa yazarım.

özel mesajla numarayı yollarsan sevinirim. bende araştırma yapıyorum her yerede güvenemyorum dikim konusunda. ama senin gelinliğine bayıldım. allah ömür boyu mutlu etsin :Saruboceq: :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…