• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik dikim fiyatı .?

sandyy

#HerşeyÇokGüzelOlacak
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2006
822
558
648
Kızlar gelinliginizi nerde ne kadara diktirdiniz?
Ben kadikoy de bütün gelinlikcileri gezdim 2000 fiyat veren tek yer oldu ama bana güven vermediler.....
Su anda 3300 e diktiRmeye başladım fazla geldi bana ama yapacak bişey yok gibi...

Kızlar gelinliginizi nerde ne kadara diktirdiniz?
Ben kadikoy de bütün gelinlikcileri gezdim 2000 fiyat veren tek yer oldu ama bana güven vermediler.....
Su anda 3300 e diktiRmeye başladım fazla geldi bana ama yapacak bişey yok gibi...
ben ocakta evlendim avcılarda oturuyorum burada 1200 e diktirdim gelinliğmi. o kadar da içime sindi ki sana anlatamam keşke daha önce görseydim yada yazsaydın seni götürürdüm buraya kendisi komşumun oğlu ve gelini ihracat çalışıyorlar böyle hatır için yapıyorlar.

Merhaba canım bende Fatih'te gezmiştim gelinlik için 3 mağazaya girdim .İlk mağaza çok güven verdi bana 2.500 TL 'ye kiralık olarak dikicek. Diğer mağazalar çok uçuk fiyat verdiler bir de hemen gel ölçünü alalım başlayalım dediler çok ilgilenmediler plan program yapmadan gel dediler yani içime sinmedi .Belki biraz fazla ama ilk ve son kez giyicem . Sende fatih tarafına bakabildin mi?

Merhaba canım bende Fatih'te gezmiştim gelinlik için 3 mağazaya girdim .İlk mağaza çok güven verdi bana 2.500 TL 'ye kiralık olarak dikicek. Diğer mağazalar çok uçuk fiyat verdiler bir de hemen gel ölçünü alalım başlayalım dediler çok ilgilenmediler plan program yapmadan gel dediler yani içime sinmedi .Belki biraz fazla ama ilk ve son kez giyicem . Sende fatih tarafına bakabildin mi?
ben hiç bir yere bakmadım. sana şu tavsiyeyi verebilirim eğer güven vermemişse uzak dur çünkü gelinlik bu insanın morali sıfır oluyor.

ben hiç bir yere bakmadım. sana şu tavsiyeyi verebilirim eğer güven vermemişse uzak dur çünkü gelinlik bu insanın morali sıfır oluyor.

Teşekkür ederim , ben zaten şuan diktiriyorum gayet güvendiğim emin olduğum bir moda evine ;)

Ben yaklaşık 3 sene önce nişantaşında 3 bine diktirmiştim. Sen bence iyi bulmuşsun...

Geçen sene ağustosta 2100 e diktirdim. Fakat antalyada..

ben ocakta evlendim avcılarda oturuyorum burada 1200 e diktirdim gelinliğmi. o kadar da içime sindi ki sana anlatamam keşke daha önce görseydim yada yazsaydın seni götürürdüm buraya kendisi komşumun oğlu ve gelini ihracat çalışıyorlar böyle hatır için yapıyorlar.

Canım teşekkür ederim yardım sever tavrın için... Ne sansliymissin gelinliginin hem içine sinmesi hem uygun olması...

Bakamadım o tarafa canım Anadolu yakasındayim o tarafa gelmedim hiç.. Açıkçası etrafımda öneren fikir veren de olmadı Fatih veya başka yer icin... ben satın alıcam o 3300 e...

Bakamadım o tarafa canım Anadolu yakasındayim o tarafa gelmedim hiç.. Açıkçası etrafımda öneren fikir veren de olmadı Fatih veya başka yer icin... ben satın alıcam o 3300 e...

Karşıdasın sen anladım canıım , olsun gidip gelmek zor olurdu provalarda ;) Hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur :KK200:

Karşıdasın sen anladım canıım , olsun gidip gelmek zor olurdu provalarda :KK66: Hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur :KK200:
Evet canım karşı taraftayim...insallahhh cok tesekkur ederim... valla tereddutler olmuyor değil ama istediği olursa insanın para önemsiz kalır...

Canım teşekkür ederim yardım sever tavrın için... Ne sansliymissin gelinliginin hem içine sinmesi hem uygun olması...
evet öyle oldu canım ne demek ya. düğün arasında inanılmaz masraf oluyor bizimde son anda haberimiz oldu yoksa 2500 den aşağı diken yok onlarda başından atmak için uğraşır gibi.

2500 tlye diktiriyorum hatta bitti sayılır sonuçtan da çok memnunum...

2 sene önce 2000 tlye nişanlığımı diktirdim ondan da hiç memnun kalmadım...

Fatih'te ne tarafta gelinlikçiler bana adres ya da isim verebilir misiniz, tavsiye edebileceğimiz bir yer? 3 hafta sonra bende gelinlik bakmaya çıkacağım, tavsiyelerinize ihtiyacım var teşekkür ederim.

Back