Gelinlik Modelleri gelinlik denerken

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
kızlar boyunu ayarlamak için topuklu ayakkabıyla mı giymek lazım? Gelin ayakkabınızı alıp onunla mı denediniz nasıl yaptınız?

Yok canım orda vardır topuklu.evet topuklu gyip boy ölçüsü alinıyor

ayakkabını al öyle git canım çünkü onların ayakkabısı ve senin ayakkabı boyun aynı olmuyor, kısa ya da uzun kalır etek boyun yoksa

evet ben de öyle düşünmüştüm kafamı kurcalıyor.önce ayakkabıyı alırsam gelinlikle uyumu konusunda sorun olur mu acaba

Hayalindeki gelinliğine uygun bir ayakkabı alabilirsin, hiç sorun olmaz. Ben 10 ay önceden almıştım, çok şık olmuştu.

ilk denemeye gittiğimde hiç bir şey almadan gitmiştim ama almayı düşündüğümde ayakkabı ve iç çamaşırımla gitmiş denemiştim

ben önce gelinlik modelini beğenmiştim sonra ayakkabılarımı aldım fuşya rengi ayy yerim onları ben :)) boyunu senin ayakkabının boyuna göre ayarlasınlar ordaki ayakkabıların topuk puntosu senin ayakkabına uymayabilir

cevaplarınız için çok teşekkürler zaten ayakkabıyı da beyaz alacağım için sorun olmaz herhalde.ben biraz selvi boyluyum da (1.63) o yüzden aklıma takıldı

gelinliği aldıktan sonra gidersin düğünde giyeceğin ayakkabınla, yoksa boyda problem olabilir.

platform ayakkabı ile denedim gelinliğimi boyu iyi olmuştu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…