Gelinlik Modelleri Gelinlik Dediğin Böyle Olur

vuhuuuuuu
anacım ben bunları taşıyamam düğünde kaydirigubbakcemile2
minyonlara hiç gitmez bu modeller , yerimden kalkamam delikafaduldensırnaşık şey

paylaşım ıcın teşekkurler hepsi birbirinden guzeller evlenesim geldi(=

oyy anammm perdelerii bozmuşlardaa giydirmişlerr sankii hiiçç bana göree deill yavsss...(amaa arkadaşım elineee sağlık emeineee..

piste çıkmam oynamam süzlürüm bir köşede diyenlerin giyeceği türden gelinlikler :) anam bunu giysem horonu uzaktan izler dururum artık

gerçekten emeğine sağlık..benimde tarzım değil..hoşuma gitmiyo bu tür gelinlikler yinede saol arkadaşş

evt gerçkten ağır modeller herks taşıyamz sadece nikah yapavaklar için uygun olabilir yaa çok zor bu gelinlk işi off kararsızlk ne kötüü...

bilmiyorumda bana gore gelinlik boyle olur nikahta yapsam dugunde boylesini tercih ederim prensesler gibi sonuk seylri sevmem bende

Kuyruklu gelinlik çok hoş gerçekten ama ben etekleri kabarık olmayan kuyruklu gelinlikleri beğeniyorum. Hem kabarık olup hem kuyruklu olması abartı geliyor bana tabi zevk meselesi. ışlemeler de çok ağır geldi. Ben beğenmedim cnm ama paylaşım için teşekkürler bu tarz sevenlere fikir olmuştur.

baştaki gelinlikler kuyrukları hariç tam hayalimdeki gelinlikler
ama düğünümde böyle birşey giyemedim, bulamadım mafoldumben

canımmm o upuuuuuuzun kuyrukluolanlar var ya onlardan yaparsan oturur ağlarsın düğünde. başta damat olmak üzere herrrkes basar dengeni bozar. hele hareketli bir gelinsen bol bol oynamayı planlıyorsan unut o kuyrukları benden söylemesi

anladığım kadarıyla uzun kuyruklu gelinliklerden hoşlanıyorsun.

bence kullanışsız çünkü bu tip gelinlikler kilise nikahı için uygun öyle durcan poz vercen.

ama türkiyede öylemi ooooo halay çekicez göbek atıcaz yöreye göre hron tepicez bu tip gelinlikler hiç uygun diil.

ben dugun dusunmuyorum aslında hos gelmiyo bana ilerde ne olur bilemem tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…