Gelinlik Modelleri Gelinlik Dediğin Böyle Olur

wayy bee işlemelr vs gayet abartılı etekler desen öyle vallaa şatafatlı biraz ama bazıları da herkesin haylindeki o prenses elbiseleri gibi hoşlar...

kuyruklu bir gelinlik şahane duruyorda,bide düğün de o kuyruğu zaptetmesi var... gelin resmen rezil oluyor. hepsi birbirinden güzel.. ama boyundan tüllü olana bayıldım

kuyruklu fln çok güzelde kraliyet düğününe fln ancak o kdr uzun kuyruk...
bütün gelinliklerede yakışmıyo kimine perde gbi duruyo...

bikaç tanesine hasta oldm ama saol paylaştığın için..

uzun kuyruklu gelinliklerde üstüne basma, gelinin düşmesi yada eteğin yırtılması gibi sonuçlar ortaya çıkabilir kaydirigubbakcemile3

bende nışanımda kuyrklu yaptırmıştım bırakın halayı en romantik anımda herkez bizi izlerken ilk dansımı yaparken ayağımın altında toplandı nasıl rezil oldum nışanımı izlemek istemiyorum oo anın yüzünden bütün büğü bozuldu halayı oyunu size hesaba katın işte allahım kimsenin başına vermesin.......

valla dugunde oynıcam diyede istedigim gelinlik modelinden vazgecmem ben ya dugun yapmam bile:)

şu nedir allah aşkınıza yahuu salon tutarken kişi sayısını gelinliğe göre belirleyin haliye 3-5 kişilik yer kalplıcaksınız hey allahım pamukprenses gibi nekadar rüküş bişeydir şu gelinlik ısınamadım gitti bitürlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…